Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Następnym razem nie będziemy już upominać.
Ban zdjęty
Wchodzę na chat i znowu nie wiem o ocb.
Reason: Już Ci było mówione że matkę masz tutaj szanować głąbie
Bana dostałeś bo jeździłeś po własnej mamie. Nie chcę nawet tego przytaczać co pisałeś. To po prostu wstrętne. Userzy skarżyli się na to i takie coś nie będzie tolerowane. Masz ochotę nawrzucać mamie to w domu, a nie u nas. Przypominam, że Ban jest nakładany na użytkownika, a nie na konto więc każde multikonto stworzone w celu uniknięcia bana będzie traktowane banem.
Masz unbana. Proszę się zachowywać jakoś...
Pozdrawiam.
Co do tego, że możesz mieć multikonto - tak, takie mamy podejrzenia. Nie można zakładać nowych kont w celu ominięcia bana.
Ps. Nie jestem ćpunem i moja głowa działa jak należy, tym razem będę rozważniej korzystał z forum
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Rząd zajmie się projektem ustawy podnoszącej stawki akcyzy m.in. na wyroby tytoniowe
Na wtorkowym (1 października) posiedzeniu rządu ministrowie zajmą się m.in. projektem ustawy okołobudżetowej oraz projektem ustawy podnoszącej stawki akcyzy na papierosy i inne wyroby tytoniowe. Podobnie jak w zeszłym tygodniu, posiedzenie rządu rozpocznie się od raportu w sprawie sytuacji powodziowej.
Pojawił się postulat wprowadzenia ceny minimalnej za alkohol. Rząd pracuje nad nowymi rozwiązaniami
Ostatnia afera z alkotubkami może mieć znacznie poważniejsze skutki niż wycofanie feralnego produktu ze sklepów. Okazuje się bowiem, że rząd rozważa wprowadzenie ceny minimalnej za alkohol. Taką informację przekazał na antenie Programu Pierwszego Polskiego Radia wiceminister zdrowia Wojciech Konieczny.
Uczniowie poszli sprzątać wyspę. Znaleźli worki z haszyszem
Niespodzianką zakończyła się dydaktyczna inicjatywa poświęcona ochronie środowiska naturalnego. Uczniowie z włoskiej wyspy Ischia, którzy poszli na akcję sprzątania lasu, znaleźli tam pięć kilogramów ukrytego w workach haszyszu o wartości około 40 tysięcy euro.