Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Natomiast posiadanie takiej ilości kokainy w domu to nie jest dobry pomysł. Chyba, że pogodziłeś się z tym, że lecisz, a reszta — to już chuj. W takiej sytuacji bierz ćwierć kilo, bo to już hurt.
02 sierpnia 2022Sirgo24 pisze: Trójmiasto wróciło do gry. Różne tematy Gdynia, Gdańsk okolice i za każdym razem naprawdę bez zarzutu. Ostatnio Toruń randomowy temat i też spoko. Widać po covidzie wszystko wraca do normy. Ja mam natomiast inne pytanie. Czy ktoś orientuje się jak wygląda cena za gram przy 20g i 50g i więcej? Wiem, że zależy od czystości, danej osoby, dostępu, blabla. Ale chciałbym oszacować ile na sztuce może przyciąć taki detalista czy to będzie 100zł czy dużo mniej czy dużo więcej?
Ogólnie ciężko dostać dobry prawilny. 90% to mieszanka.
Na drugi dzień bursztynowe kulki z nosa można turlac albo domieszka środka dentystycznego
a jak tam cena w Krakowie?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Uczniowie poszli sprzątać wyspę. Znaleźli worki z haszyszem
Niespodzianką zakończyła się dydaktyczna inicjatywa poświęcona ochronie środowiska naturalnego. Uczniowie z włoskiej wyspy Ischia, którzy poszli na akcję sprzątania lasu, znaleźli tam pięć kilogramów ukrytego w workach haszyszu o wartości około 40 tysięcy euro.
Niemcy. Rośnie popularność klubów konopnych
Pół roku po częściowej legalizacji konopi, eksperci krytykują system jej dozowania. Ale kluby konopne przeżywają boom.
Wódka w saszetkach już w polskich sklepach. Zdjęcie obiegło sieć
Zapowiedź, że wódka w plastikowych, miękkich torebkach trafi na polski rynek, pojawiła się w sierpniu. Już wówczas wywołało to szereg kontrowersji oraz sprzeciw Ministerstwa Zdrowia. Mimo tego produkt znalazł się na sklepowych półkach.