Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
myślicie, że jest sens próbowania dmh będąc na ssri, czy odpuścić?
  • 1 / / 0
Ja będąc na SSRI wziąłem 2 paczki avio (każda po 5 tabletek) i nie spodziewałem się takiej fazy. Gadałem sobie ze znajomym przez komunikator głosowy i po jakichś 40 minutach od zażycia zauważyłem, że mój monitor zaczyna się topić, a to dopiero się rozkręcało. Popatrzyłem w kąt mojego pokoju i zauważyłem, że po nim biega jakaś dziwna czerwona jaszczurka, co prawda była taka pół widzialna ale i tak się jej wystraszyłem, aż podskoczyłem z siedzenia, po tym jak już jakiś czas tak biegała to tylko tak to obserwowałem i mówiłem kumplowi co się wyprawia. Popatrzyłem na ścianę a na niej roiło się od kropel wody? Przez jakiś czas tak sobie gadam i gadam i obserwuję mojego gamepada a z niego ulatniają się jakieś kolorki jakby w środku małe ludziki miały imprezę + do tego pomniejszał się oraz cały czas wyglądał jakby się glitchował. W tedy zaczęła się najgorsza część tripa, cały czas miałem uczucie jakbym miał pełny pęcherz, to było na tyle niekomfortowe, że postanowiłem iść spać, ale przed tym widziałem jeszcze pająka z mgły. Schodził on po mojej ścianie (nie boję się pająków i je lubię więc nie byłem przez jego obecność wystraszony) w bardzo dziwny sposób i wyglądał jakby ulatniała się z niego mgła bądź gaz. Przed pójściem spać paręnaście razy musiałem jeszcze odwiedzić toaletę, nic nie było w niej ciekawego oprócz półprzezroczystego papieru toaletowego, który wyglądał jakby lewitował. Leżąc w łóżku popatrzyłem się na moje laczki, które jedynie się pomniejszały. Zamknąłem oczy, ale jeszcze po tym poszedłem parę razy do ubikacji i jakimś cudem zasnąłem.
Nie polecam substancji :)
  • 1 / / 0
pytanko do expertów : żeby po prostu dobrze zasnąć po alkoholu ile polecacie tabletek avio ?
ogólnie jestem drobna , waga 53kg, i pytanie jeszcze jedno czy ktoś mieszał avio z zolpidem ? np pól tabsa zolp + 2-3 avio ?
  • 46 / / 1
@bubblebrown
Nie jestem osobą którą usypia alko, ale myślę że 3 tabsy z olkoholem bożym typu seta czy tam ile lubisz wystarczą. Jeśli mój kochany zolpidem cię tylko usypia to wymyślony przez ciebie mix będzie ok, jeśli masz po zolpi jakiekolwiek wizuale to odpuść zolpi bo zamiast spania będziesz mieć imprezę z niewidzialnymi istotami całą noc albo tak jak ja różnorakie omamy słuchowe typu teść kłócący się z narzeczonym albo bycie niewidomym świadkiem rozmów rodem z typowego wesela w remizie. Albo wpadniesz na pomysł gniecenia zolpi na jebany pył i brania sniffem całej paki. I potem się obudzisz wkurwiona. Także trzy avio + alko powinny być ok. Możesz zwiększyć ilość alko, ale ilości avio bym nie polecała zwiększać.
zaproś mnie więc do obozu, nawet pomimo mrozu...♫
Spoiler: