Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Zgodnie ze wskazówkami szukałem po parkach, dworcach i w okolicy kiosków gdzie czarni i turki przesiadują w ilości 5+ chłopa i przez 2 godziny nawet mj nie znalazłem. Chodzicie wieczorkiem czy w biały dzień bez przypału?
Może się znajdzie jednak jakaś pomocna dusza? Dortmund, Wuppertal, Münster, Osnabruck, Hannover, coś w tym okręgu generalnie?
  • 5 / 1 / 0
Hej, jest Ktoś z Köln kto ma ochotę na Rejvika jakiegoś dziś??
  • 923 / 165 / 0
@Hueva , a co to znaczy? w necie sprawdziłem, a tu mi breivik wyskoczył hahaa :D
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 5 / 1 / 0
Impreza techno😅 ogólnie nie moje klimaty na codzień ale mam detoks i potrzebuje jakichś emocji, wczoraj sobie puściłam składankę na Spotify i się odpaliłam trochę i teraz szukam wrażeń🙈

Scalono — CATCHaFALL

A ogólnie jest ktoś w Köln żeby zapalić, pospacerować? Nudzi mi się tu trochę
  • 1 / / 0
Cześć,
Jak wyglada to cenowo w Berlinie za biały i zielony wariant?
  • 16 / / 0
Ktos rezyduje w baden württemberg? Jestem od niedawna jakieś 40KM od Ulm i Aalen i chętnie bym coś ogarnął albo poprostu się z kimś skumał
  • 1 / / 0
Znalazłaś coś może , mieszkam w podanym przez ciebie rejonie od tygodnia miejscowość waldshut tiengen . Narazie nie udało mi się tu nic połapać.
  • 7 / 1 / 0
Pomoże Ktos że sniffem Monachium?
  • 1 / / 0
Ma ktoś pomóc z buchem w okolicach frankfurtu?
  • 18 / 4 / 0
Jak wyglada sytuacja z koksem w NRW/Düsseldorfie? Jakieś wskazówki? Od czasu do zamawiałem z DNetu, ale dużo z tym pieprzenia się i czas oczekiwania to realnie tydzień. Czyli nie ma nigdy jak potrzeba 😭
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Włoska policja aresztowała fana "Breaking Bad". Stworzył prawdziwe tajne laboratorium

Włoska policja zlikwidowała jedno z największych nielegalnych laboratoriów narkotykowych w kraju. Podczas nalotu na jeden z domów w dzielnicy Sant'Antonio w Novarze zatrzymany został 22-letni mężczyzna, który w swoich działaniach wyraźnie inspirował się serialem "Breaking Bad".

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

Rekord zatruć dopalaczami w Lubuskiem. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-latka

W 2024 roku województwo lubuskie stało się liderem w kraju pod względem zatruć dopalaczami. Liczba przypadków zatruć środkami psychoaktywnymi wzrosła o 65% w porównaniu do roku poprzedniego. Alarmujący jest również fakt. że do szpitali trafiają coraz młodsze osoby. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-letnia dziewczynka po zażyciu dopalaczy.