Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Na pewno odchudzanie duzo daje, ale moze znacie inne sposoby.
Dodatkowo mogę doradzić, iż odpowiednio dobrana fryzura może zmienić wygląd sylwetki głowy.
01 sierpnia 2021Ramzes92 pisze: Siema, bardzo lubie kiedy na ciagu moja twarz smukleje, podobam sie wtedy samemu sobie, czy jest mozliwe osiagnac taki stan bez brania?, mam na mysli czy istnieja jakies kosmetyki wyszczuplajace twarz.
Na pewno odchudzanie duzo daje, ale moze znacie inne sposoby.
A tak serio to schudnij, dobierz fryzurę i od razu będzie lepiej. Albo pierdol to. Każdy zgnije, nieważne jak przystojny czy inteligentny będziesz.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
dieta+trening i duzo lepiej wygladasz nawet jesli waga stoi w miejscu
leki tez dosyc czesto sa odpowiedzialne i stosujac niektore nie ma szans na szczuly wyglad
Ogólnie z wyglądu sam sobie się podobam jak i często słyszę, że przystojny jestem, ale po kilku nockach to tragicznie się to zmienia. Szara skóra, zapadnięte oczy, wory pod oczami, skuchę usta i zapadniętą twarz
ja mam katar ty masz katar
możemy razem polatać
jak cię boli głowa to nie potrzebny jest ci Apap,
pokaże ci kto tu ma pazur choć to ty będziesz drapać,
wiem, ze lubisz gryźć ale nie rozgryziesz co mam w planach
Odwodnienie, brak snu,.zmęczenie, cienie pod oczami, zmiemists cera i pryszcze czy krosty.. albo tłuste czoło, popękane dłonie....
"Rutyna to rzecz zgubna "
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Co ćpają polskie nastolatki. "Te rzeczy są na wyciągnięcie ręki, prawie leżą na ulicy"
11 ton medycznej marihuany w 2024 roku: Polska podnosi limity importu
W ostatnich latach rosnące zapotrzebowanie na medyczną marihuanę w Polsce skłoniło władze do podjęcia działań, mających na celu zwiększenie dostępności tego leku. Najnowsza decyzja Międzynarodowej Rady ds. Kontroli Narkotyków (INCB) potwierdza ten trend, co stanowi dobrą wiadomość zarówno dla pacjentów, jak i firm farmaceutycznych działających na polskim rynku. Decyzja ta umożliwi lepszy dostęp do marihuany medycznej, której skuteczność w leczeniu wielu schorzeń jest coraz szerzej uznawana.
Praga Północ walczy z handlem narkotykami. Dzielnica zabezpieczy pustostany
Władze dzielnicy wspólnie z Komendą Stołeczną Policji ustalono, że zabezpieczony zostanie dostęp do pustostanów, w których może odbywać się handel narkotykami. Newralgicznym miejscem na praskiej mapie jest ulica Inżynierska.
Uczniowie poszli sprzątać wyspę. Znaleźli worki z haszyszem
Niespodzianką zakończyła się dydaktyczna inicjatywa poświęcona ochronie środowiska naturalnego. Uczniowie z włoskiej wyspy Ischia, którzy poszli na akcję sprzątania lasu, znaleźli tam pięć kilogramów ukrytego w workach haszyszu o wartości około 40 tysięcy euro.