Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Na pewno odchudzanie duzo daje, ale moze znacie inne sposoby.
Dodatkowo mogę doradzić, iż odpowiednio dobrana fryzura może zmienić wygląd sylwetki głowy.
01 sierpnia 2021Ramzes92 pisze: Siema, bardzo lubie kiedy na ciagu moja twarz smukleje, podobam sie wtedy samemu sobie, czy jest mozliwe osiagnac taki stan bez brania?, mam na mysli czy istnieja jakies kosmetyki wyszczuplajace twarz.
Na pewno odchudzanie duzo daje, ale moze znacie inne sposoby.
A tak serio to schudnij, dobierz fryzurę i od razu będzie lepiej. Albo pierdol to. Każdy zgnije, nieważne jak przystojny czy inteligentny będziesz.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
dieta+trening i duzo lepiej wygladasz nawet jesli waga stoi w miejscu
leki tez dosyc czesto sa odpowiedzialne i stosujac niektore nie ma szans na szczuly wyglad
Ogólnie z wyglądu sam sobie się podobam jak i często słyszę, że przystojny jestem, ale po kilku nockach to tragicznie się to zmienia. Szara skóra, zapadnięte oczy, wory pod oczami, skuchę usta i zapadniętą twarz
ja mam katar ty masz katar
możemy razem polatać
jak cię boli głowa to nie potrzebny jest ci Apap,
pokaże ci kto tu ma pazur choć to ty będziesz drapać,
wiem, ze lubisz gryźć ale nie rozgryziesz co mam w planach
Odwodnienie, brak snu,.zmęczenie, cienie pod oczami, zmiemists cera i pryszcze czy krosty.. albo tłuste czoło, popękane dłonie....
"Rutyna to rzecz zgubna "
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Konsumpcja marihuany i psychodelików na historycznie wysokim poziomie.
Od 2023 roku konsumpcja marihuany i psychodelików wśród dorosłych w wieku 19-30 oraz 35-50 lat osiągnęła historycznie wysoki poziom. Dane pochodzą z corocznego badania Monitoring the Future (MTF), które ukazuje zmieniające się trendy w używaniu substancji psychoaktywnych. W przeciwieństwie do rosnącej popularności tych substancji, konsumpcja papierosów, która przez dekady była dominującą formą uzależnienia nikotynowego, kontynuuje swój gwałtowny spadek, osiągając rekordowo niskie poziomy.
Niemcy. Rośnie popularność klubów konopnych
Pół roku po częściowej legalizacji konopi, eksperci krytykują system jej dozowania. Ale kluby konopne przeżywają boom.
Przedawkowania leków i narkotyków. Szkocja „europejskim liderem” liczby zgonów
Szkoci mają spore powody do obaw. Ogłoszona trzy lata temu „krajowa misja” walki z nadużywaniem narkotyków i zmniejszenia wskaźnika śmiertelności z powodu przedawkowania nie przyniosła pożądanych rezultatów.