Amfetamina - Zmniejszanie zjazdu
Moderator: Stymulanty
Łodzie podwodne do przemytu narkotyków made in Europe
W Europie coraz bardziej pożądanym staje się rozpoczęcie dyskusji nad przygotowaniem zróżnicowanych służb do walki z przemytnikami narkotyków wykorzystującymi jednostki morskie o dużym zanurzeniu i przez ten profil na wodzie będącymi trudniejszymi do wykrycia. Technologie postrzegane jako zarezerwowane dla karteli z obu Ameryk zostały bowiem wyłapane w Hiszpanii już w 2019 roku. Teraz dowiedzieliśmy się, że na Półwyspie Iberyjskim zarekwirowano pierwszą jednostkę tego typu wybudowaną w pełni już w Europie. Swoista "podwodna" wojna z narkotykami staje się czymś, co za chwilę może być problemem nie tylko dla Hiszpanów i Portugalczyków, ale też chociażby państw basenu Morza Śródziemnego.Czujny Drops wywąchał marihuanę. To oznacza kłopoty
Spore powody do zmartwień może mieć 38-letni mieszkaniec Warszawy, po tym jak zupełnie przypadkowo spotkał się z Dropsem, doświadczonym psem służącym w Straży Granicznej.26 marca 2021stuk pisze: Jak podać dodobytniczo luminal na zjazda i jaka dawka?Podobno jest lepszy dodbytniczo.
Z tego co wiem, jest to środek do podania doustnego, a przyjmowanie leków inną drogą, niż jest to zalecane może się różnie skończyć. Weź lepiej tak jak należy, a dawkę powinno się brać taką jak na ulotce. Na zjeździe powinno wystarczyć. A jak nie, to sobie na następny raz przygotuj podwójną dawkę.
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
Ja ostatnio próbuję jakieś bieda suple diety, które mają wielce pomóc, (jakieś Ashwagandy itp. czyli te z granicy placebo, ale jakieś placebo trzeba mieć!) oprócz standardowej dawki Xanaxu SR, w trakcie a w zasadzie pod koniec fazy, mam wyekstrahowaną pewną substancję z apapu noc do którego dorzucam czasem Aviomarin. zolpidem przestałem brać - a wpierdalałem końskie dawki i to donosowo. Tylko tam jest taka zasada, że jak nie uśniesz szybko po nim, to obudzisz się rano z pustym blistrem w ręku z jakimś telefonem w ręku, który nie należy do Ciebie i chuj nawet nie wiesz po co dzwoni
Tak poważnie, to mocno mi difenhydramina pomaga. Z tego wiem w USA jest ona na lajcie dostępna jako sleeping aid. Ale nie wiem jakby to było z legalnością tego a ekstrakcja nie jest znowu tak trudna.
-Pić dużo wody z cytryną (nawodnienie organizmu = wydalanie scierwa)
-Zjeść coś lekkiego np owsianki,ciepłe kanapeczki z serem
-przewietrzyć łepetynę na zewnątrz,żeby się dotlenić
-wziąć prysznic
-jakieś musujące tabletki z witaminami
-Jogurty pitne
-Sok pomidorowy również robi robotę (najbardziej polecam własnej roboty)
-i najważniejsze. Odespać a jak komuś ciężko ze snem,to położyć się,zamknąć oczy i odpoczywać. Oczy odpoczną i w końcu uśniecie. A jeszcze jak mózg dotleniony po spacerze to idealnie.