Tramadol + Kodeina
Moderator: Wszyscy moderatorzy
- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Państwo chce ścigać i podsłuchiwać, ale przepisy są jak sito
Czyli co nieco o mrocznych zakusach wroga...Wpływ metamfetaminy na jamę ustną
Metamfetamina (kryształ) ma udokumentowane szkodliwe działanie na różne rejony ciała, podczas gdy skutki uzależnienia od tej substancji na dziąsła i zęby długo nie były zauważane.A jakiś czas temu jakiś 300mg kody z minimalną dorzutą Tramalu bo 75mg też porobiło fantastycznie, także ten mix jak najbardziej chwalę.
♬ zaproś mnie więc do obozu, nawet pomimo mrozu...♫
Jak ktoś czuje pobudzenie po tramadolu i nie chce tego odczuwać to koda dobrze to przystopuje.
Ile razy robiło się taki miks
Ale dorzucę zaraz 2 syropy thio, które będę pił trzeci raz w życiu. Z Tramalem zacząłem 2 tyg temu i wtedy nawet 400mg dawalo mi spida na cały dzień i mega humor. A teraz w ciągu dnia 1200mg i muszę kodeine dorzucać. Jest możliwe, żeby tak szybko się tolerancja wyrobiła? Czy jak zrobię sobie przerwę np na 2 tyg to znowu będzie działać jak wcześniej ten tramal? Próbowałem już rozgryzać, z wodą pić, w całości no i lipa
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Re: Tramadol + Kodeina
dihydrokodeina 1200mg + jak się załaduje tramadol może 700 bo przede wszystkim na DHC mi zalezy + baclofen 50-100 + klon (wczoraj wziąłem 16mg) rano 4 więc nie wrzucam xD
i pod to mj i soczek świeżo wyciśnięty grejpfrutowy
Na czacie siedzi 2081 uczestników Wejdź na czata