Brązowy kryształ, a Biały - Skąd ta różnica?
Moderator: Stymulanty
Chodzi o ulicznego "matiego", kryształ czasami brązowy jest i czasami biały, skąd ta różnica? Oraz proszę o info.
Czym ty jesteś, ja byłem, czym ja jestem, ty będziesz.
Psychodeliki na receptę
Ludzie używali substancji psychodelicznych w celach leczniczych lub religijnych od tysięcy lat. Obecnie jednak większość krajów na świecie zakazuje stosowania psychodelików. W Stanach Zjednoczonych LSD i psylocybina są zaklasyfikowane jako narkotyki, które "nie mają żadnego zastosowania medycznego".Na słowa marihuana mało kto dziś krzyczy ,,narkotyk!”- wywiad z Jarosławem Stadnikiem
O marihuanie, jej wadach, zaletach, burzliwej drodze, którą przeszła, i nieśmiało o sobie samym opowiada Jarosław Stadnik – popularyzator medycznej marihuany, aktywista, właściciel firmy BioHemp oraz GlinoDom, dziennikarz piszący dla portalu Medyczna Marihuana i konopie.info, prezes zarządu stowarzyszenia ekologiczno-kulturalnego Freedom.w skrócie im bardziej brązowy kryształ tym ma w sobie więcej chujowej metyloaminy.
"Metyloamina na kryształach tworzy biały nalot. Po dopuszczeniu powietrza a następnie wrzuceniu w ciemne, suche pomieszczenie zaczyna żółknąć/brązowieć."
W moich rejonach (Świętokrzyskie)
- biały kryształ - mefedron, feta lub inne ścierwo które wypierdala z butów; zwała mocna i gwarantowana;
- brązowy kryształ - MDMA lub MDA, intensywniejszy zapach od białego; zwała średnia do wytrzymania
Inny kolor raczej nie do otrzymania chyba że z innego woj.
Z fartem
Na czacie siedzi 2081 uczestników Wejdź na czata