22 lutego 2021TMq pisze: @Fruktoza Dlaczego uważasz, że za późno? Moim zdaniem za późno dopiero będzie jak umrzesz póki co możesz robić wszystko. Jedynymi ograniczeniami są te u nas w głowach, a jak nasze głowy chyba proste że możemy do nich brać co chcemy a co mniej wygodne spuszczać w kiblu.Nie potrafię już brać normalnie narkotyków raz na jakiś czas, straciłem bezpowrotnie nad tym kontrolę o czym przekonałem się wiele razy i nie ma już co się oszukiwać że "teraz będzie inaczej i będę brał w weekendy", albo ciągi albo wcale. Psychodelików teraz nawet nie tykam, bo mi tylko pokażą że nie jest dobrze.
Czy żałujecie że wpadliście w dragi?
Moderator: Wszyscy moderatorzy
Co do psychodelików po jaraniu hujowo się wtedy czułem, za to LSD mnie stawiało na nogi tyle że podkreślam w moim przypadku ;)
Gdy narkotyki wchodzą za mocno – o historii mrocznych rządowych eksperymentów
Wroga można obezwładnić, ale lepiej by było, gdyby dało się nad nim zapanować. A gdyby tak niszczyć umysły, a potem programować je na nowo? To nie Archiwum X, to prawdziwy Projekt MKUltra, prowadzony latami przez rząd USA.CBŚP wkroczyło do krakowskiego sądu okręgowego. Na celowniku jedna z protokolantek
Od dwóch lat toczy się proces „Zielonego” i jego kompanów. Według małopolskich „pezetów” członkowie rozpracowywanej grupy mogli działać od 2015 r. i wprowadzili na rynek prawie 5,6 tony marihuany o wartości niemal 89 mln zł oraz ponad 122 kg kokainy wartej blisko 4,4 mln euro.Na czacie siedzi 2081 uczestników Wejdź na czata