visitorQ pisze:siema, proszę o kontakt osoby z Irlandii, jestem w Dublinie. Pomagajmy sobie, ja też pomagam. Dostępnośc niektórych specyfików jest tutaj słaba a ceny kosmos dlatego szukam rodaków do popisania, wymiany doświadczeń itpSiemka, znalazłeś coś mordo? Również jestem w potrzebnie, pozdro
Cała Wielka Brytania (Anglia,Irla.ndia,Szkocja,Walia)
Moderator: Wszyscy moderatorzy
- Poprzednia
- 1
- 2
Niksapiksa pisze:Szkocja, GlasgowJa z Glasgow
(Liczę na to ze ktoś stąd jest)
Niech ktoś doda co po ile chodzi
(1g/Uncja)
She ends up in a better place inside when she gets high
2021: rok ważnych zmian w międzynarodowej polityce narkotykowej
Grudzień 2021. Amerykanie i Polacy legalnie palą marihuanę. W Norwegii wymiar sprawiedliwości nie interesuje się już osobami uzależnionymi od narkotyków, bo trafiły one pod opiekę ochrony zdrowia. Z dekryminalizacji cieszą się też w stolicy Australii. Być może takie zmiany zajdą w różnych częściach świata przez kolejne dwanaście miesięcy. Kryka Polityczna i przegląd najważniejszych inicjatywy narkopolitycznych na rok 2021.Szokujące odkrycie pracowników supermarketu. W dostawie bananów znaleźli kilogramy kokainy
Ogromny szok musieli przeżyć pracownicy sklepu spożywczego w kanadyjskiej Kelownie. W niepozornej dostawie bananów z Kolumbii znaleźli kilkanaście cegieł z podejrzanym białym proszkiem. Jak się okazało, w ich ręce trafiła kokaina.P.S. Może ma chujowego psychiatrę.
- Poprzednia
- 1
- 2
Na czacie siedzi 2094 uczestników Wejdź na czata