Antydepresanty - Wątek ogólny
Moderator: Leki
Ile najdłużej wogole wytrzymasz na samej parox bez dodatkow ? xd
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Stanowisko Wolnych Konopi w sprawie projektu Parlamentarnego Zespołu ds Legalizacji
...czyli głos w konsultacjach projektu Parlamentarnego Zespołu ds Legalizacji dotyczącego konopi indyjskich.W 20202 naukowcy przeprowadzili 3627 badań związanych z konopiami
Zgodnie z danymi zebranymi przez National Library of Medicine w Stanach Zjednoczonych, naukowcy z całego świata przeprowadzili 3627 badań związanych z marihuaną w 2020 roku. Coraz większa liberalizacja prawa konopnego na świecie poskutkowała wzrostem zainteresowania tematem marihuany wśród naukowców głównie z zakresu medycyny.23 lutego 2021pomasujplecki pisze: @blokowiska666 po 4 miesiącach jest już pełnią efektów czy jeszcze z pół roku to może zająć?Kiedyś brałem 1,5 roku parox solo, 60mg.
Ile najdłużej wogole wytrzymasz na samej parox bez dodatkow ? xd
Ale te 4 miesiące to wgl od zera czy jak, MOIM SKORMNYM ZDANIEM, jak już się zaczuyna brać dawkę docelową np. 40 czy 60, to od tego czasu przez 3 miesiące parox 'nasyca' w pełni mózgownice.
Takie miałem doświadczenia przynajmniej, dwa razy wchodziłem na parox.
Plecki, może Ty po prostu trochę za duże oczekiwania masz do paroxy, to nie medyczna kokaina
Warto pogadać z lekarzem co można dorzucić, ja obecnie myślę o czymś noradrenalinowym, bo przespałem 3 lata na mianserynie co wieczór, teraz jej unikam już, zmęczyło mnie to spanie i wpierdalanie czipsów pod kolderką.
REALITY IS A HOAX
A to nie dobrze. No nie wiem. Jakoś to będzie postaram się zostać na samej parox. Oczekiwałem trybu god mode a dalej się łamie emocjonalnie w kryzysowych sytuacjach choć wiem że na pewno jestem inny to już nie wiem czy poradziłbym sobie sam ze sobą bez leków
Można się zapisać na programy eksperymentalne, za które masz wypłacaną pensję. Można też leczyć się tym prywatnie za drakońskie kwoty.
Jeśli potrzebujesz pomocy psychiatrycznej (nie jestem lekarzem specjalistą) lub masz zbyt intymny problem by poruszyć go na forum:
Pisz priv!
PORADY PSYCHIATRYCZNE I PROWADZENIE
Jestem po praktykach klinicznych i 4l. studiów kierunkowych
Przerzucilem sie juz z citalopramu na sertraline i byla to dobra decyzja. Ostatecznie po 2 tygodniach na 10mg/d city zrobilem 1 dzien przerwy i zarzucilem sertre. Troche obawialem sie ZS jak wspomnialem wczesniej, ale nic zlego sie nie wydarzylo. Ba, pozostalosci citalopramu w synergii z nowym lekiem daly nawet "mikro banie". Dzialanie eleganckie od pierwszej dawki. Energia, dystansik z nutka cynizmu - polecam ten kokon ochronny przed prawdziwymi emocjami!
21 lutego 2021Swietlik98 pisze: to zależy też od rodzaju leku antydepresyjnego, taką np. mianseryne lepiej brać wieczorem bo działa nasennie, a takie bardziej aktywizujące jak sertralina są zalecane raczej na rano.Przy zmianie leku nie wiedzialem, ze sertralina ma jakies dzialanie aktywizujace. Powiedzialem psychowi, ze chce sprobowac czegos nowego i zapropowala sertraline, na co sie zgodzilem.
Pierwsze dni to jak kurwa naspidowany chodzilem, potwierdzam, ze brane rano rowniez napedza. I nie ma tego pierdolonego gastro jak po citalopramie rano przed wzieciem dawki. No kurwa po marihunaen chyba mialem mniejsze ssanie.
W ogole spie 5 godzin i budze sie wyspany, cisnienie na uzywki mniejsze - serio kurwa, jak nie ja.
Jak biorę xana z parox to się czuje jak na godmode przystało ale wiadomo to ma krótkie nogi
Na czacie siedzi 2094 uczestników Wejdź na czata