19 lutego 2021KarmiKlasik pisze: ...Nie zostałem na nich oznaczony zaznaczam...nie ma takiej opcji jak oznaczenie uzytkownika w danym temacie, to nie fejs ;)
Problemy użytkowników z kontami
Moderator: Admin minor
♪♫♪ And the rain came and washed away
The watercolours of my dreams
And the same day, I walked away
From the emptiness of what I'd seen ♪♫♪
-OSTATNIO RZADKO TU BYWAM, MOGE NIE ZDAZYC ODPISAC NA PM-
19 lutego 2021KarmiKlasik pisze: Cześć misie pysie, wytłumaczcie mi proszę dlaczego w okienku powiadomień, potrafią mi się pojawiać odpowiedzi na posty z przed kilku tyg/miesięcy. Nie zostałem na nich oznaczony zaznaczam. Tak po prostu dostaje powiadomienie o nowym poście, który niby wstawiony np. 2 min temu. Wbijam tam, a data z miesiąca wcześniej..Oprócz tego, o czym napisał @pawoleh666, to ktoś mógł dodać posta, ale został przeniesiony/usunięty, a powiadomienie zostało. Jednak jeśli nie obserwujesz tych tematów, to przyznam, nie mam pojęcia.
Czym ty jesteś, ja byłem, czym ja jestem, ty będziesz.
Otrzymywanie GBL z THF utleniajac podchlornem wapnia
kolejna chałupnicza metoda otrzymywania tzw. pigułki gwałtu.Dlaczego LSD tak długo działa? Wbija się w nas, dosłownie
Psychedeliczny efekt potrafi trwać od 12 do nawet 18 godzin. To długo, znacznie dłużej niż inne narkotyki. Dlaczego tak się dzieje? Najnowsze badanie przynosi odpowiedź.Konto aktywowane.
„I am someone who places great value on the detail. That was always the case, even in my days as a racing driver.“
~Niki Lauda
Masz zastrzeżenia do jakości mojej pracy? Skorzystaj → https://hyperreal.at/wystaw-ocene
Na czacie siedzi 2094 uczestników Wejdź na czata