Khat - Wątek Ogólny
Moderatorzy: Magiczny Ogród, Stymulanty
I spotkamy się kiedyś w ogrodzie, i będzie jak dawniej, jak kiedyś, bo choć się nie
znaliśmy w przyszłości to ja bez trudu Ciebie a Ty bez trudu mnie rozpoznasz..
Bo miłość jak nic innego wieczna jest.
Lubię wszystko co smak wolności daje mi
21 sierpnia 2018blueberry pisze: Gdzie najlepiej nabyc nasiona?Są chociażby na azarius.net , ale do Polski ich nie zamówisz - najbliżej to w Czechach są legalne. Można także na Ukrainie, albo Białorusi, ale trzeba się z wizami pierdolić najpierw - do tego zawsze przeszukują na wschodniej granicy.
Kiedyś mędrzec powiedział: -o kurwa, ale faza! :old: :old:
W Kanadzie brak politycznej woli, żeby rozprawić się z kryzysem opioidowym
W walce z kryzysem opioidowym Kanadzie brakuje zacięcia, z jakim walczy z koronawirusem. Podejście do pandemii pokazało, że Kanadyjczycy mają wystarczające zasoby, żeby sprostać takim wyzwaniom. Brakuje tylko woli politycznej. Tymczasem liczba osób umierających z powodu uzależnienia od opioidów w niektórych miesiącach przewyższała liczbę zmarłych na koronawirusa.Policja: włamał się do kilku aptek, miał przy sobie narkotyki. 43-latek usłyszał 15 zarzutów
Policjanci z Ochoty zatrzymali 43-letniego mężczyznę podejrzanego o liczne włamania do aptek w kilku dzielnicach Warszawy oraz pobliskich miejscowościach. Usłyszał 15 zarzutów w warunkach recydywy.GRZ Dilla pisze: Są chociażby na [...] wschodniej granicy.Nasiona sa nielegalne? Myslalem ze to jest raczej jak z mj...
I spotkamy się kiedyś w ogrodzie, i będzie jak dawniej, jak kiedyś, bo choć się nie
znaliśmy w przyszłości to ja bez trudu Ciebie a Ty bez trudu mnie rozpoznasz..
Bo miłość jak nic innego wieczna jest.
Lubię wszystko co smak wolności daje mi
Roslina ta uzywana sporadycznie nie jest zla,oczywiscie nie powinno sie jej uzywac nalogowo.
Czesc tradycji w Somalii ,Jemenie krajach osciennych i Etiopii zaszczepiona do uzytkowania.
U nas niestety nielegalna.
Poszczepienny Joe ma problem ze sobą, uwaga na szczepionki xD
Na czacie siedzi 2094 uczestników Wejdź na czata