Grzyby - Wątek Ogólny
Moderatorzy: Magiczny Ogród, Psychodeliki
01 stycznia 2021gazyfikacja plazmy pisze:31 grudnia 2020gazyfikacja plazmy pisze: Wie ktoś z Was...
Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?
Tradycyjny lek czy groźny narkotyk? Marihuana w Korei Południowej
Pod koniec 2018 roku w Korei Południowej wprowadzono do obrotu leki na bazie konopi (Cannabis sativa, Cannabis indica). Korea jest pierwszym krajem w konserwatywnej pod tym względem Azji Wschodniej, który odważył się na taki krok.Bronił haszyszu jak lew. Ma dopiero 15 lat, a diluje jak dorosły
Policjanci z Łukowa zatrzymali w piątek na jednym z łukowskich osiedli 15-latka, którego podejrzewali o...handel narkotykami. I mieli rację, mimo młodego wieku chłopiec dilerką zajął się na poważnie. Stróże prawa znaleźli przy nim kilkadziesiąt kulek z haszyszu i woreczek z marihuaną. W jego domu zaś ponad 170 gramów haszyszu i kilkanaście gramów „maryśki“.Przetestowalem Golden Teacher'a ze swojej hodowli jedzac 3,5g suszonych zmielonych
Dostalem nieco nauczke , dawka ktora wydawala mi sie na styk prawie mnie przerosla . Nie brakuje im nic mocy a nawet sa silniejsze niz sadzilem . Nastepny raz 2,5g max. Mozna miec doswiadczenie z
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
Spróbuj się też nie skupiać na tym odczuciu, nie raz byłem prawie pewien, że zwrócę, ale tak się nie stało, bo po prostu skupiałem się na tym, że to niedługo minie i że to poświęcenie dla wspaniałych przeżyć.
Powinno też pomóc trochę świeże powietrze i zimna woda na twarz.
Jadłaś na pusty żołądek?
Czasem lepiej mieć w nim coś, żeby się ładowanie trochę rozłożyło w czasie (choć to osłabia zwykle nieco).
Btw. co to za dziarka?
LSD - Piękna i Bestia
Ja tak ostatnio załadowałem ~4.3g, i nie miałem żadnych dolegliwości żołądkowych. Weszły w jakieś 20min. Faza trwała w sumie jakieś 6h.
Tu sobie zreszta sprawdź.
http://psilosophy.info/kalkulator_dozow ... zybow.html
I koniecznie lemon teka wal nic innego nie wchodzi w gre pamietaj :D
Uczmy innych samodzielnego poszukiwania i definiowania szczęścia. Pielęgnujmy naszą wolność nawet jeśli jest ona tylko w nas. Naszym obowiązkiem jest szerzenie jej kiedy tylko można. Każdy zasługuje na szczęście a do niego prowadzi tylko prawdziwa wolność
Doświadczenie z psychodelikami praktycznie zerowe. Kilka razy szamałem cukierki
Mam 0 doświadczenie z psychodelikami, a pierwsza większa dawka grzybów to było niecałe 3g. wzięte samotnie i było OK.
Jak się zdecydujecie wziąć większą dawke, to zastanów się nad towarzystem, poczytaj jakieś historie brania grzybów grupowo. Chodzi mi o to by nikt nie gadał głupot co by w bad tripa kogoś nie wplątać.
Zwłaszcza wrzucając w towarzystwie. Poczytaj o poziomach tripu w kalkulatorze do którego dałem link i dopasuj dawke. Ja bym wrzucał pod 4 gramy, coś koło tego jadłem na pierwszy raz i miałem niedosyt.
Uczmy innych samodzielnego poszukiwania i definiowania szczęścia. Pielęgnujmy naszą wolność nawet jeśli jest ona tylko w nas. Naszym obowiązkiem jest szerzenie jej kiedy tylko można. Każdy zasługuje na szczęście a do niego prowadzi tylko prawdziwa wolność
Na czacie siedzi 1946 uczestników Wejdź na czata