Bieluń dziędzierzawa (Datura Stramonium) - Wątek Ogólny
Moderatorzy: Wszyscy moderatorzy, Magiczny Ogród
I leciałem, leciałem, leciałem
Zaprzedany jej duszą i ciałem
Zanim umrę, to powiedzieć chciałem
Jak strasznie kochałem ją
Z nią leciałem, z morfiną leciałem
I nie chciałem, umierać nie chciałem
To co miałem - jej podarowałem
Tak strasznie kochałem ją
Uwaga! Użytkownik pawoleh666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Konopie medyczne w postaci doustnej? W polskich aptekach ich wykonanie jest niemożliwe…
Polskie apteki obecnie wydają konopie medyczne wyłącznie w postaci suszu, który pacjenci „zażywają” w formie waporyzacji lub palenia. Ich przetwarzanie w aptekach, w sposób umożliwiający przyjęcie doustne, jest z wielu powodów niemożliwe lub nieopłacalne. Problemy aptek w tym zakresie opisuje Konsultant Krajowy w dziedzinie farmacji aptecznej, dr n. farm. Bożena Grimling.Warszawa. Wyrzucił z balkonu kokainę i marihuanę wprost pod nogi policjanta
W ręce stołecznej policji wpadły trzy osoby, podejrzane o posiadanie znacznej ilości narkotyków. Jeden z zatrzymanych wyrzucił przez balkon kokainę i marihuanę wprost pod nogi funkcjonariusza.Na czacie siedzi 1946 uczestników Wejdź na czata