Chlorprotiksen - Wątek ogólny
Moderator: Leki
25 lutego 2020truten3 pisze: Nada się to na wyciszenie i zaśnięcie po maratonie z 3cmc? Jeżeli tak to kiedy zacząć wrzucać i jakie dawki?Moim zdaniem w takich sytuacjach tysiąc razy lepsze są klony. Po chlorprotiksenie faktycznie sporo pośpiesz, ale czy faktycznie się w tym czasie zregenerujesz... Ja po dawce 50mg spałam przez ładne kilkanaście godzin, próbowałam wstawać wcześniej, ale autentycznie nie byłam w stanie się utrzymać na nogach (facet mnie musiał zbierać z podłogi :P). Żeby w końcu jakkolwiek wstać, musiałam wziąć sporo fety, a i tak do końca dnia czułam się strasznie zmulona i mało co ogarniam, na pewno nie czułam się też jakkolwiek wypoczęta. Przy niższej dawce nie jest aż tak źle i nawet nieźle mi się śpi (świadome sny!), ale również jest to bardzo długi i twardy sen, nie do dobudzenia. Moim zdaniem chlorprotiksen jest dobrym lekiem, kiedy masz silne myśli samobójcze i potrzebujesz po prostu przespać najgorszy moment, brania na zjazdy sobie natomiast kompletnie nie wyobrażam.
Projekt legalizacji marihuany w Sejmie już w kwietniu
Legalizacja marihuany to zysk dla pacjentów, rolników i gospodarki. To spokój dla obywateli, którym za wypalenie skręta nie będzie groziło więzienie. I oszczędności dla państwa, które za tego skręta nie będzie ścigać. Rozmowa z posłanką Urszulą Zielińską.Żołnierze odpowiedzą za narkotyki. Akcja w Dęblinie i Puławach
Wtorkowa akcja Żandarmerii Wojskowej przeprowadzona m.in. w Dęblinie i Puławach zakończyła się zatrzymaniem piętnastu podejrzanych, w tym czwórki żołnierzy 41. Bazy Lotnictwa Szkolnego. W trakcie przeszukań znaleziono niewielką ilość amfetaminy i marihuany.spazee
Dodatkowo niech ktoś powie, czy działa zapobiegawczo na stany lękowe.
Chyba, że mówimy o zniesieniu lęków przez lobotomię.
Czasami neuroleptyki są stosowane jako leki nasenne w ciężkich przypadkach, m.in. dlatego, że lekarze boją się zapisywać bardziej uzależniające środki.
*no i na detoksach, kiedy trzeba pacjenta spacyfikować czymś innym niż bzd i szybciej działającym niż antydepresanty
29 marca 2020WALLSTREET pisze: Ma ten lek jakieś rekreacyjne działanie?Kiedyś przyjąłem 15mg sniffem, myslalem ze mi nos wypali, a w leb to jakby mi ktos zajebal obuchem, taka faza
Dodatkowo niech ktoś powie, czy działa zapobiegawczo na stany lękowe.
Na czacie siedzi 1952 uczestników Wejdź na czata