07 listopada 2019dgnted pisze: @GG Allin zwracam honor. Przeszukiwalem forum z dzialu kodeina a nie ogolnego opiodów.Zwiększaj dawkę chłopie. 600-750 i jesteś w raju
A orientujesz sie czy DXM moglo zbic faze kody jezeli wzialem ja 3h przed kodą? Bo wzialem kolo 11 60 mg,a poszedlem spac i kode zaladowalem 14.20
I ogólnie 2 pierwsze razy z kodeiną byly cudowne - opiatowe ugrzanie, chill i noddy - mimo ze nie bralem wczesniej (dwa razy w zyciu kilka kat temu moze z 10 tabletek ale nic nie dalo wiec odpiscilem) a potem juz tylko slabe fazy.
Wiec watpie ze to sprawa receptorow, skoro klepalo mnie miesiac temu a teraz nie.
Czy naprawde tolerka mogla tak wzrosnac przez 3 razy brany oksykodon w dawkach 20-30 mg? Nie rozumiem czemu mnie nie klepie, a dodatkowo wspomagam się prometazyną, hydroksyzyną albo klonem które mnie sedują, ale takiego typowego ugrzania jak za tymi dwoma pierwszymi razami nie czuję, mimo ze wzialem dzis 300 mg, a jak na nowicjusza to chyba dużo.
Zwiększać dawkę, sprobowac Antka? Kurde, ile ja bym dal zeby czuc to ugrzanie jak na początku...
300 mg to już za mało po prostu. Ja takiej dawki to nie czułem nawet na początku
07 listopada 2019GG Allin pisze: @dgnted nie kłam , że cokolwiek szukales. bo jest mój wątek na ten temat w ogólnym dziale opioidy z tekstami źródłowymi oraz testami na sobie.Ale co Ty pierdolisz w ogóle? 200 mg DXM przed kodą zmieni Ci całkowity profil fazy i zaczniesz tripowac zamiast cieszyć się dniem z kodą. U mnie DXM powoduje potworne mdłości, srake i bad tripy, nigdy nie wiedziałem jak można to ćpać. Jakiś lękowiec to przeczyta i zamieni se dzień w koszmar zamiast ćpać sobie milo kode
@kodeinaddict w zły sposób opisał to zjawisko. Lepiej jest zarzucać właśnie dawki ok 100 mg (a u ultrametabolizerów cyp2d6 jak ja, nawet 200 mg) DXM na 30 do 45 min przed kodeiną (tylko wtedy kodeina ciurkiem na raz, bo zarówno DXM jak i powolne dorzucanie kodeiny konsekwentnie osłabia wspomniany enzym).
A niedługo wrzucam kompendium wiedzy podbijania opioidów , regeneracji & sensywityzacji receptorów alfa i delta. Więc poczekajcie jeszcze troszeczkę .
Edit: scaliłem posty
@marcin96 Uważaj co Ty za pierdoły wygadujesz, bo za takie porady dostaniesz ostrzeżenie (nie dla każdego bezpiecznym jest dwukrotne zwiększenie dawkowania, po za tym to głupie). Aha i nie pisz posta pod postem, następnym razem poleci warn bo nie jesteś tu od wczoraj "Cinek" - GGALLIN