Lorazepam - Wątek ogólny
Uwaga! Użytkownik misspill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Stosunek UE oraz niektórych państw UE do marihuany
Regulacje prawne w wybranych krajach członkowskich.Po raz kolejny zaskoczyła mnie ta substancja, tym razem jednak na + :)
Uwaga! Użytkownik pijanytraktorzysta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
08 listopada 2019Jerzus Chytrus pisze: W Polsce są tylko te małe paczki po 25sztuk? Czy są jakieś 50+50+ nie ma, ale są Oriony po 30 tabl. Większych opakowań nie ma.
Scena teatralna — na niej potwory sztuczne. Ohydny świnio ryj w zielonej konfederatce z piórkiem.
Ostatnio mnie trochę nie ma, przepraszam. W miarę możliwości staram się odpisywać na PW.
08 listopada 2019Vratislav pisze: Muszę przyznać, że lorazepam ma zajebisty potencjał rekreacyjny. Miałem dzisiaj chujowy dzień, wieczorem chciałem się trochę zrelaksować więc zarzuciłem 2,5mg. Na początku nic ciekawego, ale gdy nadszedł peak i położyłem się na łóżko przy dobrej muzyce to poczucie relaksu i dobrego samopoczucia mnie dosłownie zalało. Dawno nie czułem się tak dobrze po zwykłym, nudnym benzo. Nawet klony nie dawały tego chillu który dał mi dzisiaj lorek. O dziwo nie jestem senny, pomimo że spałem dzisiaj ledwo 3 godziny. Zamiast tego jest przyjemna, nienachalna sedacja.Pierwszy raz brałeś, albo pierwszy od dłuższego czasu? Ja też na początku za pierwszymi 2-3 razami miałem podobne odczucia, później już raczej działa standardowo, uspokajająco i przeciwlękowo, także w pewnym stopniu nasennie. To jednak krótko działające benzo, tolerancja rośnie szybko, ale wciąż lorek jest dla mnie o wiele lepszy od alpry.
Po raz kolejny zaskoczyła mnie ta substancja, tym razem jednak na + :)
Na czacie siedzi 154 uczestników Wejdź na czata