4-HO-MiPT; Miprocyna
Moderator: Psychodeliki
się nie żegnamy
do zobaczenia niebawem
ONZ uznaje, że marihuana ma właściwości lecznicze. To przełom?
ONZ zmieniła klasyfikację marihuany i w końcu uznała jej właściwości lecznice, a Izba Reprezentantów amerykańskiego Kongresu przegłosowała ustawę dekryminalizującą posiadanie konopi i wymazującą wyroki za to przestępstwo. Ostatnie tygodnie to dobre wieści dla działaczy na rzecz racjonalnego podejścia do marihuany.Zielińska (KO, Partia Zieloni): do 20 kwietnia projekty w sprawie legalizacji marihuany
Do 20 kwietnia 2021 r. parlamentarny zespół przygotować ma trzy projekty ustaw dotyczące legalizacji marihuany - powiedziała PAP posłanka Urszula Zielińska (KO, Partia Zieloni). Rada Krajowa Zielonych właśnie przyjęła kolejne stanowisko, domagające się tej legalizacji.plan-nowelizacji-ustawy-2016-2017-t47757.html
????
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
02 września 2019Michael94 pisze: witam czy psychodeliki daje się do masy ciała? pytam bo mialem kiedyś taką dziwną sytuację ze chcialem zatripować ho miptem z dziewczyna i ja wzialem klasycznie 20mg jeden tabs a dziewczynie dalem wieksza polowke,strzelam ze koło 13,ja miałem klasycznego tripa a ją tak zrobilo ze nie kontaktowała za bardzo wiekszość tripa,na poczatku nie mogła chodzić nawet,chcemy powtórzyć znowu to w sobote i z 2 kolegami ale się troche boje o nią,cały czas się tłumaczy że była bardzo glodna i dlatego,z góry dziękuje za odpowiedźSytuacja wygląda tak, że psychodeliki w różnym stopniu mogą porobić różne osoby. Składa się na to wiele czynników, dawka, sytuacja życiowa, siła psychiki, odpowiedni czas miejsce. Tym bardziej nie powinieneś na siłę przekonywać dziewczyny, że powinna z wami wziąć "bo będzie fajnie". Wzięcie psychodelika powinno być świadomą decyzją. Już sam fakt podjęcia decyzji znacznie zmniejsza szanse na badtripa (no bo w końcu nie fajnie byłoby dowiedzieć się, że to co się wzięło odejmie "kontrolę własnego ja"). Jeśli ona sama chce spróbować znowu miprocyny, to niech sama zdecyduje ile ma wziąć. W końcu już raz brała i wie jakie są efekty. A w razie czego to w kieszeń benzo i będziesz ją ratować.
Aa i efekt tego "bycia głodnym" to najczęściej efekt skrętu brzucha, który jest objawem bodyloadu. Powinien się zmniejszyć po spożyciu imbiru lub jakiegoś leku na chorobę lokomocyjną.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
się nie żegnamy
do zobaczenia niebawem
Żyć w trudzie, a nie ćpać pić wudzie
się nie żegnamy
do zobaczenia niebawem
Na czacie siedzi 1972 uczestników Wejdź na czata