Amfetamina po przejściach z metą
Moderator: Stymulanty
Kiedyś brałem amfe ale później miałem kilka lat styczność z meta i wielu znajomych mówi że już nie kopie....tzn amfetamina że jakby organizm trochę oczekuje czegoś innego lub ze meta trochę za bardzo zanizyla sposobność odczuwania mety... To prawda? Jakoś nie miałem okazji spróbować a chciałbym...
Wyprowadzić noworodka z nałogu. Tak leczy się dzieci kobiet uzależnionych
Dzieci przechodzące przez proces odstawienia opioidów płaczą w charakterystyczny sposób. Jest to krótkie, udręczone, przeraźliwe zawodzenie powtarzające się w kółko. Odbija się ono echem na oddziale noworodkowym szpitala Cabell Huntington w Huntington w Zachodniej Wirginii. Od szóstej rano przebywa na nim tygodniowa dziewczynka, niepocieszona. O dziesiątej Sara Murray, kierowniczka pielęgniarek na tym oddziale o łagodnym głosie i rzeczowym podejściu, wzdycha. "To może być frustrujący dzień" - mówiJetro Willems jako dziewięciolatek przemycił narkotyki do Holandii
22-krotny reprezentant Holandii, Jetro Willems, opowiedział pewną historię dotyczącą jego dzieciństwa. Zawodnik Eintrachtu Frankfurt przyznał się do przewożenia samolotem narkotyków.U ciebie nie musi to zadziałać, bo ja przeskoczyłem z krótkodziałającego stima na długodziałający, ale nawet w Twoim przypadku to plus, bo jeśli weżmiesz się za to odpowiedzialnie to i pośpisz co noc.
Bo nie oszukujmy sie, jeśli jesteś stimiarzem (jak ja) i wjebałeś się na coś zbyt potężnego, to i tak będziesz potrzebował innego stima żeby w miarę dobrze funkcjonować. Jak nie biore fety, to piję energy drinki, tak to juz jest heh. Tak czy inaczej, mam dobrą pracę, chętnie zostaję po godzinach (xd), śpię co noc i nie ma aż tak wielkich wahań nastroju. ale to tylko ja.
[align="right"]"Przyszłość zaczyna się dziś, nie jutro."[/align]
Na czacie siedzi 1992 uczestników Wejdź na czata