30 kwietnia 2019yikokode pisze: Miał ktoś kiedyś taki problem, że MDMA działa za każdym razem (przerwa 3 tyg.+) tak jak za pierwszym razem i nie rośnie tolerancja? W sumie to nie jest problem, właściwie to odwrotność problemu, ale dziwi mnie trochę takie coś. MDMA pierwszy raz jadłem około rok temu, pierwsza dawka w tym dniu wyniosła 150mg, a dorzutka 100mg. Dało to 6h takiej naprawdę dobrej fazy, na której można energicznie potańczyć itd. (czyli trochę czasu przed peakiem, peak i trochę czasu po peaku). Wiadomo, całość działania trwała trochę dłużej. Następnym razem dawka była taka sama, ale z dorzutką więcej (150+100+100), co pozwalało przedłużyć w.w. fazę z 6h do 8h. Od tamtej pory jem z przerwami od 2 do 8 tygodni (najczęściej 3-4) właśnie z takim dawkowaniem. Sęk w tym, że jak już miną 3 tygodnie to pierwsze 150mg w tym dniu uderza jak pierwsze 150mg ever, dorzutki to samo, no po prostu wszystko identycznie jak za pierwszym razem, czas działania też - 8h fazy, którą tłumaczyłem wyżej, około 11-12h całość. Kilku znajomych też miało swój pierwszy raz wtedy co ja i też jedli z bardzo podobną częstotliwością, ale się jakby powypalali, muszą zjeść więcej ode mnie, a mimo to trzyma ich krócej i słabiej, mówią, że pierwszy raz był tylko raz, że to już nie to samo co kiedyś itd. Nawet ostatni raz jak jadłem z dokładnie 22-dniową przerwą i dawkowaniem 150+100+100 to czułem się nieziemsko. Było to w klubie. Gdy zaczął się peak pierwszej dawki to po prostu przestałem tańczyć, zasłoniłem twarz rękoma i nie wiedziałem co mam robić, czy płakać ze szczęścia czy się cieszyć xD No po prostu nie mogłem uwierzyć w to, że człowiek może się aż tak dobrze czuć. Jak zwykle przez większość działania był rozmazany, trzęsący się obraz, a mielenie twarzą = orgazmJak będziesz ćpał z głową(czyli nie ćpał XD) to będzie fajnie. Ale uważaj na to kurestwo pierdoloneOczywiście nie zabrakło też tego, że co chwilę próbowałem wytłumaczyć znajomym jak zajebiście się teraz czuję, co za każdym razem okazywało się czymś niemożliwym i kończyło się zaniemówieniem xD Wszystko dokładnie jak za pierwszym razem. No i właśnie w ten sposób to wygląda, jeżeli zrobię przerwę 3 tygodnie lub dłużej. Na następny dzień nie występuje praktycznie żadna zwała, dzień jest rzekłbym produktywny, a no i człowiek ma nowe zajebiste wspomnienia :)
Co o tym sądzicie?
MDMA - Wątek ogólny, kryształki
Moderatorzy: Psychodeliki, Stymulanty
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Tradycyjny lek czy groźny narkotyk? Marihuana w Korei Południowej
Pod koniec 2018 roku w Korei Południowej wprowadzono do obrotu leki na bazie konopi (Cannabis sativa, Cannabis indica). Korea jest pierwszym krajem w konserwatywnej pod tym względem Azji Wschodniej, który odważył się na taki krok.„Król dopalaczy” miał podżegać do zabójstwa Z. Ziobry. Ruszył proces
W Warszawie rozpoczął się proces handlarza dopalaczami Jana S., oskarżonego m.in. o podżeganie do zabójstwa Zbigniewa Ziobry, prokuratora i policjantów. Mężczyźnie grozi dożywocie. Proces miał początkowo ruszyć 23 listopada.Jakis czas temu spotkałem się z substancją którą właściciel nazywał MDMA.
Opis: biały proszek w którym w świetle widac mieniące sie krzyształki. 2-3 cm scieżki już działają mocno. Faza trzyma rowno 5h ( euforia, chęc rozmowy, maksymalne wyluzowanie) potem jest dobrze euforia opada ale nie ma tak zwanej szopy na bani. dobrze łaczy sie z alko. zasypia sie normalnie i od razu . Testowane na domówce nie w klubie więc brak opisu działania przy muzyce. cena 100zl za G.
Pytanie co to za substancja i czy to może być MDMA?
PS. Mi MDMA kojarzy sie z nadpobudliwoscią i braku możności ustania w miejscu ale nie znam się.
31 lipca 2019curious_ pisze: Czy jest możliwe rozpuszczenie 10szt ecstasy w coli / spirytusie?Oczywiscie, aczkolwiek rozpuszczac to w spirytusie i pozniej pic... to juz mocno hardcorowowy pomysl moim zdaniem (nawet jesli zejdziesz do 40% koncowego trunku). Spodziewaj sie mocno niepozadnych reakcji :p
Jakieś wskazówki do tego? Czy ciecz będzie miała równe stężenie?
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Wizualnie rowniez jest wyrazna , klatkowanie obrazu , falowanie i swietlne poswiaty
Z tym , ze nie mam kontaktu z innymi stymulantami to moze brakuje mi odniesienia .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
Na czacie siedzi 1936 uczestników Wejdź na czata