3-HO-PCP
Moderator: Dysocjanty
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Antynarkotykowe reality show
Festyny, kolonie i pogadanki – tak wygląda w Polsce profilaktyka antynarkotykowa. Jerzy Afanasjew rozmawia z dr. Agnieszką Pisarską z Zakładu Zdrowia Publicznego Instytutu Psychiatrii i Neurologii w Warszawie.Matka przyniosła osadzonemu amfetaminę, konkubina – dopalacze
Funkcjonariusze Aresztu Śledczego w Piotrkowie Trybunalskim udaremnili próbę wniesienia na teren więzienia substancji odurzających – powiedział rzecznik tego aresztu por. Cezary Jabłoński. Jednemu z osadzonych matka przyniosła amfetaminę, a jego konkubina – dopalacze.Sadze ze wawoj i cosmodo mieli coś innego/mieszanego.
GG:52509698
Neurofarmakologia - w służbie nowej wiary
Re: 3-HO-PCP
------------------------------------------------------------------------
Miałem ostatnio kilka doświadczeń z 3 ho może się komuś przyda opis moich przeżyć z tym środkiem. Na samym początku 10 mg robiło swoje dosć łatwo wpaść w hola . Hole na nim jest raczej bez oev , cev też nie za duzo. raczej dominuje ciemność i szarość .Za to mentalnie substancja robi robotę .W zależności od warunków i stanu osoby można uzyskać doświadczenie mistyczne ( sigma?) lub koszmar , doświadczyłem obu i s& s jest jak zwykle kluczowy.Na motorykę siada dużo mniej niż inne dysso można spokojnie się wypowiadać i poruszać nawet po sporych dawkach , chodz robo walk występuje, jednak to nic w porównaniu do 3 meo PCP.mam wrażenie że trochę uzależnia czuć jednak ten wpływ na opio , to nie tak że fizycznie ale jednak umysł chce ponawiać te doświadczenia dosyć często. Niestety tolerancja rośnie na to błyskawicznie ostatnim razem poszło 30 mg i dorzutka 10 mg i mimo że trip był genialny to hole chyba nie uświadczyłem, przerwa miesięczna wiele w tym temacie nie pomogła.Zdecydowanie świetna i miła ( najczesciej) substancja jednak wolę chyba 3 meo , po nich człowiek nie odczuwał takie parcia na kolejne razy i chęć poprawy swojego życia była dużo mocniejsza.Po spożyciu często występuje efekt antydepresyjny jednak krócej niz z 3 meo do kilku dni max.U mnie substancja już nielegal wiec pewnie nie będę miał już okazji spożywać więcej jednak miło będę ją wspominał.
Scalono. taurinnn
Dawkowałem na oko - czubkiem łyżki, czego nikomu nie polecam! Ale ja to cyborg.
Moj post byl pomocny? Zapraszam do wsparcia :
BTC : 38rnoYD2pYgNKWcgV95qD5LHweaYVyPAuL
Re: 3-HO-PCP
Na czacie siedzi 125 uczestników Wejdź na czata