Kwetiapina - Wątek ogólny
Moderator: Leki
Jako dodatek do paro
Ale kurwa zamulacz, to mija kiedyś?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
Bombardując metamfetaminowe laboratoria, armia USA zabija dziesiątki cywilów – twierdzi ONZ
Według nowego raportu ONZ, amerykańska operacja antynarkotykowa wymierzona w domniemane laboratoria narkotykowe w Afganistanie spowodowała wiele ofiar wśród dzieci. Stany Zjednoczone zaprzeczają treści raportu.Coraz mniej uczniów korzysta z dopalaczy. Mimo to zatruć wciąż jest dużo
Coraz mniej uczniów w Polsce sięga po dopalacze. Z takich substancji psychoaktywnych korzysta jeden na stu nastolatków - wynika z najnowszych danych Krajowego Biura do spraw Przeciwdziałania Narkomanii.Witam.
Jakieś parę miesięcy temu Pani Doktor przepisała mi kwetiapine, niestety już nie pamiętam ile mg było w jeden tabletce ale z tego co mi się przypomina tabletki były bardzo małe.
Ja nic nie chciałem zastąpywać kwetiapina byłem po prostu ciekawy działania leków jakie przepisują psychiatrzy na zaburzenia nastroju + poradzenie sobie z nie braniem.
Z tego co radziła to brać pół tabletki na noc osobiście usypiały mnie tak dziwnie serce waliło budziłem się strasznie zamulony, oczywiście po jakimś czasie skusiłem się spróbować w dzień i ogólnie byłem wyciszony odcięty od codziennych emocji , po zgłoszeniu tego że mam podwyższony puls zamieniła mi na olanzepine jednak po miesiącu brania tych neuroleptyków stwierdziłem że mi to nie potrzebne daje sobie radę bez nich :)
Chociaż czasami tęskno za olanzepiną :)
Pozdrawiam.
"Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło"
O trazodonie poczytam trochę ale chyba to w jakims stopniu działa jak ssri a z tymi lekami mam zle wspomnienia.
Na czacie siedzi 119 uczestników Wejdź na czata