Z jakich substancji ZREZYGNOWALIŚCIE, powiedzieliście "koniec z tym"?
Moderator: Wszyscy moderatorzy
alkohol - brak umiaru podczas picia, przez co wiele przypałów i zerwanych filmów skutecznie mnie od tej substancji odrzuciło. Nie piję już prawie 3 lata, nawet na jedno piwo ciężko mnie namówić.
Substancje psychodeliczne, podobnie jak marihuana, mają potencjał medyczny
Polskie Towarzystwo Psychodeliczne powstało niecały miesiąc temu. Skupia terapeutów, lekarzy i psychologów zainteresowanych potencjałem medycznym psychodelików. Jan Smoleński rozmawia o ambitnych celach towarzystwa z jego współzałożycielką, Agnieszką Sieniawską.Gang nienotowanych dilerów opanował Ostrołękę i Siedlce
Policjanci stołecznego wydziału antynarkotykowego zatrzymali 13 osób z gangu, który niemal zmonopolizował handel narkotykami na terenie Ostrołęki i Siedlec oraz pobliskich miejscowości.No i metaamfetamina otrzymana jako bonus do kryształów molly, nie uzależniła, stwierdziłam, że to po prostu nie dla mnie i nie chcę mieć z nią więcej do czynienia.
Z teoretycznych, bo nigdy nie brałam, ale nie zamierzam - datura, belladona, inne podobne. I dezomorfina.
Często robię sobie przerwy od forum, A PW mają opcję automatycznego czyszczenia - staram się jednak odpisywać,
(...)jeśli będą o mnie pytać, odpowiadaj "nie wiem"; przeszłam długą drogę, by dojść... do siebie.
amfetamina i pixy też poszły do śmieci, mam za słabe serducho na to (nadciśnienie i parę innych problemów) tego szajsu już nie biorę około 4 lata.
No i jeszcze do tego w kwietniu tamtego roku przestałem brać leki na CHAD, po prostu chciałem sprawdzić czy mnie poskręca po odstawce, ale nic się nie stało i czuję się w miarę normalnie, nie licząc jakichś tam odpałów maniakalnych sporadycznie. xD
Uwaga! Użytkownik Zeppeli nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Teraz tylko LSD, MDMA, feta, kryształ no i mój ukochany browar.
marihuana
Z metkata zrezygnowanym bo lubiłem tylko wejście i.v. a nie chce już walić po kablach
Na czacie siedzi 178 uczestników Wejdź na czata