3-MMC; Metafedron
Moderator: Stymulanty
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Jak działają dopalacze?
Dobrze wiedzieć przed Sylwestrem ;) Dość obszerny i w większości całkiem do rzeczy artykuł z periodyku „Służba Zdrowia”.Kierowała po speedzie, przy sobie miała 100g, w domu jeszcze kilogram...
Wywiadowcy z oddziału prewencji interweniowali na katowickim osiedlu w związku z wtargnięciem do jednego z mieszkań. Kiedy policjanci dotarli pod wskazany adres, sprawczyni zdążyła się już oddalić...25 stycznia 2019simer44 pisze: Jak tam z jakością teraz 3mmc. Słynny vendor na P sprzedaje..Obecny sort jest bardzo dobry(poprzedni zbierał średnia noty). Porobił mnie fajnie na chloro-tolerce. No i masz teraz jeszcze pillsy.
Żałuje tej decyzji
Uwaga! Użytkownik Nathan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
02 lutego 2019sokzgumijagod pisze: Jak to najlepiej oralnie podać? Rozmieszane w soku siądzie czy bełt będzie? 200mg na start?Od pana na literkę "P" to 200-300mg rozmieszane w soku, jak masz owocowy i nie gazowany sok, to nawet za bardzo nie poczujesz tej chemii.
4cmc czy 3cmc rozmieszane w owocowym soku znacznie gorzej przełknąć i trzeba koniecznie zapijać, a te 3mmc całkiem łagodnie przechodzi i o dziwo nie musiałem zapijać.
Wsyp do soku i pij, stary pij...
NIe będziesz wymiotował jak wsypiesz to do szklanki soku. Smak jest ochydny, ale w pełnej soku szklance smaku nie poczujesz.
Stara, dobra trójeczka.
>A komendant po tym gównie ląduje na kolskiej.
NULLA DIES SINE LINEA
17 lutego 2019mrfuter pisze: Młodsza siostra MDMA, MDMA to 20 letnia suka prima sort, a 3mmc to 13 latnia jej młodsza siostra. Zakładam, że jest mniej inwazyjne i mniej piorące czerep niż nep. Do tego w przeciwienstwie do MDMA można robić 3 dniowe ciągi oraz chce sie jednej konkretnej rzeczy (głównie dupczenia), a nie jak w przypadku MDMA, że chce ci sie tanczyć 30 sekund pózniej byś poduczył, albo jednak nie, albo tak och ach. Jakbym miał brać do dupczenia to 3mmc wygrywa.
Ty poważnie mówisz o dupczeniu na 3mmc?
wyjebane w kosmos libido - to jedno
a brak uja do "dupczenia" - to dwa...
a może Ty "dupczyłeś" nie na 3mmc ?
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata