Fentanyl - Wątek Ogólny
Moderator: Opioidy
mój mail: maykel855@gmail.com
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn

Wkrótce zapalimy sobie legalnie zioło? Posłanka mówi, dlaczego tym razem to może się udać
"Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę" – możliwe, że już niedługo teza z piosenki Jamala stanie się rzeczywistością. Przynajmniej jeśli chodzi o słynną zieloną używkę. Powstał Parlamentarny Zespół ds. Legalizacji Marihuany, na którego czele stanęła posłanka Beata Maciejewska. W wywiadzie DLA natemat.pl opowiedziała, jak dekryminalizacja zioła miałaby wyglądać w praktyce.Narkotyki w produkcjach filmowych. Jak się je robi?
Na pewno nie raz widzieliście sceny z wykorzystaniem narkotyków w filmach. Bez względu na to, czy to marihuana, kokaina czy metamfetamina – zawsze (miejmy nadzieję) są one wytworem speców od efektów.A ty autorze wez 1/4 tego plastra na dziaslo i powinno byc ok, chociaz imo za mało, 500mcg (max, bo jak masz Matrifen to masz w takim plastrze z 1,5mg fenta max) to srednia dawka, Ale lepiej zaczynac od mniejszej dawki, dolozyc zawsze mozna.
Aha, co do bawienia się w fenta dluzszy czas radze uwazac.
30 sierpnia 2009jon pisze: -strzykawką 2 ml zaciągasz 0,5 cm3 spirytusu 95%Zobaczymy jak to wyjdzie
-wyjmujesz z niej tłoczek i wsadzasz do środka plasterek, za pomocą długiej igły (w spirycie się od niej odklei) i wsadzasz tłoczek na miejsce, pompkę odwracasz wylotem do góry
-zostawiasz na 30 minut, w tym czasie często wstrząsając
-zaciągasz sól fizjologiczną, do 2 cm3
-wyciągasz tłoczek, dajesz 3-4 krople gliceryny i parę ziarenek kwasku cytrynowego
-wsadzasz tłoczek na miejsce, wstrząsasz, zakładasz igłę i pukasz
A jak ktoś też ma fenta, to niech się może poodzywa w tym temacie, ja bardzo chętnie podyskutuję np. o tym, jak zmniejszyć do minimum ten niewyobrażalny dół psychiczny, głębszy niż Rów Mariański, który pojawia się po skończeniu fenta. Jak sobie rozplanować dawki (moja tolerancja 600mg morfiny/dzień), od jakich zaczynać, co ile podawać, aby wysycić tkanki. Może w ogóle spróbować jakichś mixów z morfiną albo oxy? Itd.
I leciałem, leciałem, leciałem
Zaprzedany jej duszą i ciałem
Zanim umrę, to powiedzieć chciałem
Jak strasznie kochałem ją
Z nią leciałem, z morfiną leciałem
I nie chciałem, umierać nie chciałem
To co miałem - jej podarowałem
Tak strasznie kochałem ją
Powaznie.... cala ta AMP wziac?miksowac z innymi szklami?
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
W ogóle to strasznie fajnie wziąć sobie dojapnie dawkę działającą w tle, tak żeby nawet nie noddować, tylko troszeczkę czuć. Wtedy co byśmy nie robili, wszystko sprawia radochę :>
I leciałem, leciałem, leciałem
Zaprzedany jej duszą i ciałem
Zanim umrę, to powiedzieć chciałem
Jak strasznie kochałem ją
Z nią leciałem, z morfiną leciałem
I nie chciałem, umierać nie chciałem
To co miałem - jej podarowałem
Tak strasznie kochałem ją
Aaa, po odklejeniu po 48-60 godzinach zostanie ci na plastrze jeszcze ponad 5mg fentanylu (Actavis 50tka ma 8,25mg fenta w sobie), bo przez 60 godzin ubedzie go 3 gramy. Tak, ze po odklejeniu mozesz zuc. Tylko nie wiem jakie dawki do tej pory zules zeby robily cie ok, pamietaj zeby podzielic ten plaster, 5mg fenta raczej na pewno byc cie zabilo.
I obys jak najrzadziej- a najlepiej nigdy nie mial juz kontaktu z fentem lub jego analogami, to najbardziej niebezpieczne i najszybciej uzalezniajace opio. Poza tym tolerka rosnie kosmicznie szybko, szczegolnie gdy podaje sie fenta dozylnie.
Na czacie siedzi 1934 uczestników Wejdź na czata