Przecież jakakolwiek inna droga podania sprowadza się do dostarczenia materiału do krwiobiegu, czy to przez śluzówkę nosa, czy odbytu, czy jelit czy przez nabłonek pęcherzyków płucnych.
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
26 października 2016KrimsonKing pisze: :nuts: Sól fizjologiczna nie nadaje się do iniekcji? jprdl...
A CZYM JEST WODA DO INIEKCJI? :wall:
Zależy wam na zdrowiu? Nauczczcie sie rekrystalizować towar ze zwykłej wody lub wykonajcie ekstrakcję alkoholem z filtrami strzykawkowymi (0,45 um ptfe) za 3 zł. Stracicie w ten sposób jeden dodatkowy strzał hujwieczego z odrobiną stuffu, ale kable będą jak nowe.
Używam mety na chemseksie, ale może mefedron też się da?
Zakładając podanie w miarę czystego towaru i.v., który z nich jest mniej szkodliwy dla mózgu (o ile o mniejszej szkodliwości dragów można w ogóle mówić).
Co do dostepnosci mefa obecnie to jak z tym jest? Oprocz ziola i fety nektorzy dile maja mefa? Bo gownianych zamiennikow masa. Piwo pij, ale ziolo i inne rzeczy bym odstawil. Jak jednak lubisz czasem zapalic ziolo to nie powstrzymuj sie, bo treningi ird. . Obecnie bierzesz jakies stimy? Baw sie, swoja kobiete zapros do tanca, sam potancz to moze jakies fajne laski sie przylacza do Ciebie i masz idany wieczor i noc, a nie ukrywac sie nie wiem z jakiego powodu. Ta ja ide, jestem pos telefonem.
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Piła: Z marihuaną przyszedł do policjantów
Funkcjonariusze Wydziału Kryminalnego zatrzymali dwie osoby poszukiwane w jednym z mieszkań w centrum Piły. Podczas czynności do tego samego mieszkania przyszedł inny mężczyzna, który nie spodziewał się tam widoku policjantów. 29-latek posiadał przy sobie marihuanę i też został zatrzymany - informuje sierż. szt. Wojciech Zeszot z KPP w Pile.
Kokaina w cukierkach. Rekordowy przemyt udaremniony
Władze celne na lotnisku Haneda w Tokio skonfiskowały 15 kilogramów kokainy od jednego z pasażerów. Agencja Kyodo wskazuje, że to rekordowy wynik w skali kraju.
Zapalił skręta na poczekalni Komendy Policji. Skończył w areszcie
Szczycieńscy policjanci zatrzymali mieszkańca Szczytna, który przyszedł do komendy, żeby wyjaśnić wątpliwości związane ze wcześniejszą interwencją z jego udziałem. Czekając na funkcjonariuszy w poczekalni wyciągnął i podpalił skręta, co nie uszło uwadze policjantów.