Klonazepam - wątek ogólny
1.Nie, spokojnie możesz brać.
2.Tak samo jak wyżej.
Pozytywnie ;)
Jak ochronić amerykański pejotl?
Mały, bulwiasty kaktus ma kluczowe znaczenie dla ceremonii religijnych Kościoła Tubylczoamerykańskiego, jednak kłusownictwo i niezrównoważone praktyki zbiorów powodują, że na terenie Stanów Zjednoczonych istnieje ryzyko jego wyginięcia.Już mała dawka marihuany zmienia mózg nastolatka
Nawet niewielki kontakt z marihuaną prowadzi w młodym wieku do zmian struktury mózgu - przestrzegają na łamach czasopisma "The Journal of Neuroscience" naukowcy z University of Vermont (UVM).Masz takie jakby pseudo-nodding.Chciałbym mieć coś takiego.
Pozytywnie ;)
Po opioidach to już miałem - wystarczyło np. dopalić ziołem jakąś większą dawkę Tramalu i bum: filmy z lektorem.
Tak w ogóle, to jakiś czas temu wyjebałem z telefonu wszystkie kontakty do klona. Mój rodzinny nie lubi wypisywać (za to alprazolam 1mg to już na luzie przepisze), więc nie mam nawet pod to już żadnej opcji.
Pewnego dnia się wystraszyłem, że jeszcze się uzależnie więc wyblistrowałem z 20 tab do WC po czym pousuwałem szemrane kontakty z telefonu i tym oto sposobem uciąłem łeb hydrze
Uwaga! Użytkownik snake3ater nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Czyli, co ? Rzucamy klonazepam ? Czy zamieniasz na alprazolam ? Z dwojga złego lepiej chyba brać klony.
Pozytywnie ;)
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata