Usuwanie zapachu
Moderatorzy: Konopia, Psychodeliki
Głównym składnikiem moich potraw jest olej rzepakowy z mj. Robię go następująco:
- Rozdrabniam mj i mieszam z olejem w proporcji 10:1
- Gotuje przez 30min w temp 120C. (z termometrem w garnku)
to jest mój produkt bazowy jego wadą jest zielony kolor i silny zapach ziela. Czy da się coś zrobić aby się go pozbyć. To by pozwoliło uzyskać dania bez zapachu i konsumować je o wiele bardziej dyskretnie.
Uwaga! Użytkownik RRKW nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Indyjskie Polowanie Na Charas
Do produkcji haszyszu można używać wielu metod, ale charakterystyką tego pochodzącego z Malany było to, że wycierało się go z rośliny wyłącznie rękami, bez użycia żadnych rozpuszczalników, ani zaawansowanych technologicznie rozwiązań. Taki haszysz określa się właśnie jako charas. Ze względu na prostotę tej metody, charas zyskał w Indiach, Pakistanie i okolicznych regionach wielką popularność.Biskupi Meksyku: państwem rządzą kartele narkotykowe
Ta bolesna recenzja sytuacji ze strony meksykańskich hierarchów spowodowana jest kolejnymi krwawymi starciami grup przestępczych z policją i gwardią narodową, w których zginęło kilkunastu stróżów prawa. BNiestety nie mogę odnaleźć linku do nagrania. Czy ktoś próbował?
Poprawiłem błędy.Lobo
Uwaga! Użytkownik RRKW nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
A poza tym uważam, że polski rząd powinno się rozstrzelać
Na czacie siedzi 176 uczestników Wejdź na czata