Psychodeliczna Twúrczość II.3+
Moderator: Wszyscy moderatorzy
no i główka maku <serduszko> prawie jak słoneczniki, może zrób całą serię.
jak dla mnie to mniej surrealizmu i szoku w treści, więcej subtelności - bo formę masz piękną.
Magiczna tworze miksture
Cytryna zaprawiam i wodą
By zakłócic krwi czysta purpure
I uciec przed samą sobą
Odprawiam rytual iniekcji
Cala boskosc w strzykawce upchnięta
Jej imie ku czci Bogini Grecjii
Absolut! , -dożylnie w dwóch centach.
by kometh
Jak ochronić amerykański pejotl?
Mały, bulwiasty kaktus ma kluczowe znaczenie dla ceremonii religijnych Kościoła Tubylczoamerykańskiego, jednak kłusownictwo i niezrównoważone praktyki zbiorów powodują, że na terenie Stanów Zjednoczonych istnieje ryzyko jego wyginięcia.U nich święta zawsze są białe. Chcesz kupić mefkę, pytaj o piwko
Chcesz kupić w Warszawie narkotyki? Wystarczy zapytać trzy znajome osoby. Każda wie, kto sprzedaje lub kto może dać namiar na sprzedającego. Jeszcze łatwiej jest z dopalaczami. Wpisujesz w wyszukiwarkę określone hasło i w kilka sekund masz oferty sprzedaży ukryte na przykład wśród proszków do prania.Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
Aby nie spamować, pustymi postami.
GG:52509698
Neurofarmakologia - w służbie nowej wiary
tropimy maczannę
- opieram się urokom - wdech zatracam!
Niestworzona pierś po to, by powiedzieć dość
gdy wydzielił jej hałsty - oddycham!
Na sercu dłoń spoczywa, obok obietnicy
wtenczas, w ostatecznych drogi wyborach.
Dwie studnie bez dna, grymas ślicznej obłudnicy
- na myśl o rozdarciu nas w piersiach i głowach.
Ach! Rozkosznie uwodzisz miodowym promieniem,
lecz szepcząc grozisz, że skończysz i głód
który przyjdzie ze zgrozą będzie płomieniem...!
Ja - drżąca - naiwnie wykpię Twój chłód!
Finisz rozrzuca żar - ten gaśnie spopielały.
Bezsenni i splątani - bez słowa
obracamy się w proch - w omamy
z marzeniem o Nas wkrótce - od nowa.
/adresatem jest ulubiona substancja psychoaktywna
na zejsciu poprawiam i to już 6 wersja
/nie wiem o czym mówię
17 stycznia 2018SV23 pisze: Wrzucam linka do swojej psychodelicznej twórczości. ^_^Ogolnie mistrzostwo to to nie jest, razi przede wszystkim brak koloru, kontrastu (zainwestuj w jakies porzadne swiecace kredki). Jest w Twoich pracach natomiast jedna fenomenalna rzecz - doskonale przedstawiasz te tryptaminowe wiry :)
https://safau.deviantart.com/gallery/
edit.
Z poczatku widzialem tylko 2 prace tam ale sie okazalo ze jest ich wiecej I niektore sa rzeczywiscie swietne, podobaja mi sie zwlaszcza te dlugopisowe monochromatyczne :) W paru pracach widzialem tez juz lepsze kolorki ale to nadal jest do dopracowania, moze jakimis zakreslaczami czy czyms lepiej pracuj?
I spotkamy się kiedyś w ogrodzie, i będzie jak dawniej, jak kiedyś, bo choć się nie
znaliśmy w przyszłości to ja bez trudu Ciebie a Ty bez trudu mnie rozpoznasz..
Bo miłość jak nic innego wieczna jest.
Lubię wszystko co smak wolności daje mi
Siedział nad brzegiem rzeki, licząc wszystkie te lata ze spojrzeniem starca i nostalgią w młodym sercu, oglądając płynącą wodę oświetlaną przebijającym się przez chmury blaskiem księżyca w przedwiośniu.
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata