Fentanyl - Wątek Ogólny
Moderator: Opioidy
mój mail: maykel855@gmail.com
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn

ONZ uznaje, że marihuana ma właściwości lecznicze. To przełom?
ONZ zmieniła klasyfikację marihuany i w końcu uznała jej właściwości lecznice, a Izba Reprezentantów amerykańskiego Kongresu przegłosowała ustawę dekryminalizującą posiadanie konopi i wymazującą wyroki za to przestępstwo. Ostatnie tygodnie to dobre wieści dla działaczy na rzecz racjonalnego podejścia do marihuany.Dilerzy kontra lockdown. Dostarczają narkotyki bezpośrednio do domu klienta
W czasie lockdownów wzrosła liczba dostaw narkotyków bezpośrednio do domów klientów - podało Francuskie Obserwatorium Narkotyków i Narkomanii (OFDT). Dilerzy oferują promocje, karty lojalnościowe i wyszukane opakowania, komunikują się z klientami przez media społecznościowe.A ty autorze wez 1/4 tego plastra na dziaslo i powinno byc ok, chociaz imo za mało, 500mcg (max, bo jak masz Matrifen to masz w takim plastrze z 1,5mg fenta max) to srednia dawka, Ale lepiej zaczynac od mniejszej dawki, dolozyc zawsze mozna.
Aha, co do bawienia się w fenta dluzszy czas radze uwazac.
30 sierpnia 2009jon pisze: -strzykawką 2 ml zaciągasz 0,5 cm3 spirytusu 95%Zobaczymy jak to wyjdzie
-wyjmujesz z niej tłoczek i wsadzasz do środka plasterek, za pomocą długiej igły (w spirycie się od niej odklei) i wsadzasz tłoczek na miejsce, pompkę odwracasz wylotem do góry
-zostawiasz na 30 minut, w tym czasie często wstrząsając
-zaciągasz sól fizjologiczną, do 2 cm3
-wyciągasz tłoczek, dajesz 3-4 krople gliceryny i parę ziarenek kwasku cytrynowego
-wsadzasz tłoczek na miejsce, wstrząsasz, zakładasz igłę i pukasz
A jak ktoś też ma fenta, to niech się może poodzywa w tym temacie, ja bardzo chętnie podyskutuję np. o tym, jak zmniejszyć do minimum ten niewyobrażalny dół psychiczny, głębszy niż Rów Mariański, który pojawia się po skończeniu fenta. Jak sobie rozplanować dawki (moja tolerancja 600mg morfiny/dzień), od jakich zaczynać, co ile podawać, aby wysycić tkanki. Może w ogóle spróbować jakichś mixów z morfiną albo oxy? Itd.
I leciałem, leciałem, leciałem
Zaprzedany jej duszą i ciałem
Zanim umrę, to powiedzieć chciałem
Jak strasznie kochałem ją
Z nią leciałem, z morfiną leciałem
I nie chciałem, umierać nie chciałem
To co miałem - jej podarowałem
Tak strasznie kochałem ją
Powaznie.... cala ta AMP wziac?miksowac z innymi szklami?
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
W ogóle to strasznie fajnie wziąć sobie dojapnie dawkę działającą w tle, tak żeby nawet nie noddować, tylko troszeczkę czuć. Wtedy co byśmy nie robili, wszystko sprawia radochę :>
I leciałem, leciałem, leciałem
Zaprzedany jej duszą i ciałem
Zanim umrę, to powiedzieć chciałem
Jak strasznie kochałem ją
Z nią leciałem, z morfiną leciałem
I nie chciałem, umierać nie chciałem
To co miałem - jej podarowałem
Tak strasznie kochałem ją
Aaa, po odklejeniu po 48-60 godzinach zostanie ci na plastrze jeszcze ponad 5mg fentanylu (Actavis 50tka ma 8,25mg fenta w sobie), bo przez 60 godzin ubedzie go 3 gramy. Tak, ze po odklejeniu mozesz zuc. Tylko nie wiem jakie dawki do tej pory zules zeby robily cie ok, pamietaj zeby podzielic ten plaster, 5mg fenta raczej na pewno byc cie zabilo.
I obys jak najrzadziej- a najlepiej nigdy nie mial juz kontaktu z fentem lub jego analogami, to najbardziej niebezpieczne i najszybciej uzalezniajace opio. Poza tym tolerka rosnie kosmicznie szybko, szczegolnie gdy podaje sie fenta dozylnie.
Na czacie siedzi 1936 uczestników Wejdź na czata