Prometazyna - Wątek ogólny
Moderator: Leki
Człowiek narkotyk wypoci, kurestwa nie da rady!
Pozdro :P
"Zażywasz - przegrywasz", czyli 20 lat zakazu posiadania narkotyków w Polsce
W lata 90. wchodziliśmy z marszałkiem Sejmu, którego rodzina paliła marihuanę i nie łamała w ten sposób prawa. Kończyliśmy je z jednym z najsurowszych praw narkotykowych w Europie. Mija właśnie 20 lat od kiedy w naszym kraju zakazano posiadania narkotyków na własny użytek.W 20202 naukowcy przeprowadzili 3627 badań związanych z konopiami
Zgodnie z danymi zebranymi przez National Library of Medicine w Stanach Zjednoczonych, naukowcy z całego świata przeprowadzili 3627 badań związanych z marihuaną w 2020 roku. Coraz większa liberalizacja prawa konopnego na świecie poskutkowała wzrostem zainteresowania tematem marihuany wśród naukowców głównie z zakresu medycyny.Mozna to łączyć z alko? Mam tabsy 50mg + weed i myslę czy do tego kilkanascie % by fajnie się nie zgrały? Czy to zły mix dla wątroby?
Człowiek narkotyk wypoci, kurestwa nie da rady!
-prometazyna jest znacznie silniejsza od hydroksyzyny.
Co do tematu - prometazyna należy do fenotiazyn, a fenotiazyny mogą obniżać próg drgawkowy, więc dlatego mógł być ten atak, o którym pisano w pierwszych postach. Albo padaczka ujawniła się właśnie przez obniżenie progu drgawkowego.
Dwie tabletki wystarczająco podbijają wszelkie depresanty, prometazyna jest silna.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Uwaga! Użytkownik UJebany nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
- suszenie - czyli pragnienie, którego nie sposób zaspokoić piciem,
- "kac" - taki "struty" ból głowy?
Odkąd jestem "poryty" po lekach (długa historia), nawet 37,5 mg p. (lub np. 25 mg p. i 12,5 mg hydroksyzyny) brane na sen powoduje w/w objawy na następny dzień.
(I tak jest trochę lepiej, bo przez wiele tygodni nawet 25 mg to powodowało, musiałem zmniejszać do 3/4 tabletki)
Jeżeli masz do mnie pytanie na forum użyj opcji "mention"
Jeżeli sprawa jest trudniejsza lub prywatna użyj PW (nie nadużywaj)
Jeżeli moja odpowiedz Ci pomogła użyj opcji "Dzięki"
Nie spamuj i unikaj OT, a warn nie będzie CI dany!
Na czacie siedzi 1950 uczestników Wejdź na czata