2-FDCK, 2-Fl-2'-Oxo-PCM - 2-Fluorodeschloroketamina
Moderator: Dysocjanty
I 2-FDCK i deschloroketaminę oceniam bardzo wysoko jeżeli chodzi o jakość działania.
dawniej Anon
14 grudnia 2017GG Allin pisze: nic Ci nie zarzucam, bez paranoi ziomek lolSuper że masz takie przebogate doświadczenie, ale proponuję też trochę poszerzyć wiedzę teoretyczną zanim komuś zarzucisz że miał chujowe sorty.
boo nie wiem co Ty za ketamine miałeś w łapach, ale albo mocno zanieczyszczony sort (a w konsekwencji mała ilość = słabe efekty) albo coś co nie było ketaminą. Albowiem te całe 2FDCK to taka ketamina very light, jak wspomniałem nawet przy podaniu dożylnym jest słabsza od trzech wersji ketaminy przy podaniu donosowym bądź doustnym (ket proper, metoksy i eth; ketamina w "czystości" farmaceutycznej, a nie od seby)
Przecież klasyczna ketamina występuje w 3 wersjach/izomerach: r-ketamina, s-ketamina i racemiczna (mieszanka dwóch ww.). Pierwszy izomer najsłabszy, drugi najsilniejszy, racemiczna... pomiędzy, za to chyba najpowszechniej występująca.
To samo dotyczy popularnych analogów tj. deschloroketaminy i 2-FDCK.
Nie zakładaj z góry, że [mention]Cpamzapieniadzemamy[/mention] miał żeniony sort, mógł po prostu trafić w większości na r-ketę lub racemiczną. A Ty, dla odmiany, mogłeś mieć okazję badać s-ketę. Stąd różne doświadczenia i opinie.
W ogóle to np. na blulajcie przewija się sporo głosów, że fluorowy analog k. jest lepszy od klasyka, więc kolega nie urwał się z choinki i nie jest odosobniony w swojej opinii.
PS. Aaa, no i kolejny babol: zarówno et-, jak i metoksyketamina to nie "wersje", tylko kolejne (obok ww. fluoro-kety i 2'-Oxo-PCM) analogi ketaminy z kategorii RC/designer drugs.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
Miejsce produktów heat-not-burn w redukcji szkód palenia tytoniu
Wiadomo, że palenie papierosów szkodzi. Pierwszy raport na ten temat pochodzi z 1964 roku. Czy można leczyć silne uzależnienie od palenia papierosów innymi środkami zawierającymi nikotynę? Jak zredukować szkody spowodowane paleniem tytoniu, jakie miejsce mają tu e-papierosy i czym się różnią od produktów heat-not-burn (HnB), czyli tzw. systemów podgrzewania tytoniu (THS)?Na słowa marihuana mało kto dziś krzyczy ,,narkotyk!”- wywiad z Jarosławem Stadnikiem
O marihuanie, jej wadach, zaletach, burzliwej drodze, którą przeszła, i nieśmiało o sobie samym opowiada Jarosław Stadnik – popularyzator medycznej marihuany, aktywista, właściciel firmy BioHemp oraz GlinoDom, dziennikarz piszący dla portalu Medyczna Marihuana i konopie.info, prezes zarządu stowarzyszenia ekologiczno-kulturalnego Freedom.21 grudnia 2017KaramakatE pisze: Przecież klasyczna ketamina występuje w 3 wersjach/izomerach: r-ketamina, s-ketamina i racemiczna (mieszanka dwóch ww.). Pierwszy izomer najsłabszy, drugi najsilniejszy, racemiczna... pomiędzy, za to chyba najpowszechniej występująca.[mention]KaramakatE[/mention] super, że to wyjaśniłeś. Niestety do tej pory nigdzie takiej informacji nie znalazłem, a to by tłumaczyło czemu moje pierwsze sorty 2-FDCK z 2016 były tak nieziemsko cudowne, że dosłownie się zakochałem. A gdy już w 2017 ponownie przyszło mi badać owy związek, to czułem wielkie rozczarowanie. Oba źródła były różne.
To samo dotyczy popularnych analogów tj. deschloroketaminy i 2-FDCK.
Kurcze, da się jakoś te sorty rozróżnić "na odległość"? Bo zakładam, że gdy będę pytał dostwacy/producenta, to pewnie zawsze usłyszę, że to ta najlepsze wersja ;)
więc nie bój się fal
Hexen in stock
Zapraszam : https://hyperreal.info/talk/topic70798.html
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
Nie próbowałem po tym osiągnąć takiej solidnej bani jak po MXE, dawkowałem nisko-średnio ale substancję spokojnie mogę zaliczyć do tych dobrych/fajnych dyso a próbowałem większości.
dawniej Anon
Sprawdzone u 2 osób.
Na czacie siedzi 1954 uczestników Wejdź na czata