Kokaetylen; ester etylowy benzoiloekgoniny
Moderator: Stymulanty
- Poprzednia
- 1
- 2
Powód: musiałem sprawdzić w google co to jest "łycha"
ONZ uznaje, że marihuana ma właściwości lecznicze. To przełom?
ONZ zmieniła klasyfikację marihuany i w końcu uznała jej właściwości lecznice, a Izba Reprezentantów amerykańskiego Kongresu przegłosowała ustawę dekryminalizującą posiadanie konopi i wymazującą wyroki za to przestępstwo. Ostatnie tygodnie to dobre wieści dla działaczy na rzecz racjonalnego podejścia do marihuany.“Czarny Stasiu” z gangu Krakowiaka i kibole Psycho Fans odpowiedzą za produkcję amfetaminy
Śląski Wydział Zamiejscowy Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Katowicach skierował do Sądu Okręgowego w Katowicach akt oskarżenia przeciwko Stanisławowi J. ps. „Czarny Stasiu” i 7 osobom wchodzącym w skład zorganizowanej grupy przestępczej powiązanej ze środowiskiem pseudokibiców „Psychofans”. Postępowanie prowadziło Centralne Biuro Śledcze Policji.27 sierpnia 2017Montii pisze: Fakt, kokolada i alko razem euforyzuje podwojnie. Najpierw koko, potem alko.Już bezpieczniejszy jest speedball.
Plus juz od samej kokolady mozna jebnac na zawal przy kazdym zazyciu ( nawet przy zdrowym sercu, abstynencji, mega tolerancji czyli fifty fifty ryzyko za kazdym razem ), alkohol podnosi to wyzyko o polowe. Takze zawsze jak jebiecie koke obstawiacie 75% ze zejdziecie.
Ale skoro sama kokolada daje nam pol na pol zycie lub smierc, to chuj tam w tą ćwiare od alkoholu. Wszystko albo nic ;)
No to zdrowie panowie. Za was!
Stężenie alkoholu, kiedy wciągamy cały czas koko, i pijemy dalej - może być gargantuiczne.
>A komendant po tym gównie ląduje na kolskiej.
07 września 2018IWILLDIE pisze: Panowie, 1 g ponoć dobrego sortu i 1l łychy whisky na dwóch, spoko opcja czy odpuścić sobie? Ziomek ma w rodzinie przypadki zawału, więc nie wiem czy w to iść.Ale on zdrowy jest ?
Myślę, że ilość jest odpowiednia na dwie osoby.
Tylko niech was nie kusi kupno kolejnej butelki, albo grudy koksu.
Te substancje wzajemnie się nakręcają.
Aby zakończyć "kokainową gorączkę", niektórzy zapijają się w trupa.
Najlepiej to iśc spać, zjeść, jakieś ziółka na sen, nie będzie to trudne. Benzo rzadko brałem do takiego mixu.
>A komendant po tym gównie ląduje na kolskiej.
- Poprzednia
- 1
- 2
Na czacie siedzi 1938 uczestników Wejdź na czata