Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2897 / 609 / 10
Niestety i u mnie aplikacja nie działa, po naciśnięciu "przelicz" załącza się crash. Android 6.0.1.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 4603 / 2194 / 1
[mention]Siyabonga[/mention]. Zerknij co z nią nie tak. Może kwestia wersji? Bo chyba ABW co nas namierza nie jesteś co?;>

====Edit====
Z poziomu laptopa na emulatorze aplikacji do androida działa bez zarzutów.
  • 9 / 15 / 0
[mention]DexPL[/mention], tak, to kwestia wersji Sdk, z ABW nie jestem :-D. Wydaje mi się, że teraz apka powinna już działać na wszystkich nowszych wersjach androida: https://files.fm/u/qrw3na3e, ale sam nie mogę teraz sprawdzić (na pewno na androidzie 5.1 obie wersje działają, na takim tylko uruchamiałem).
  • 2897 / 609 / 10
Niestety, u mnie dalej nie działa :-/
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 4603 / 2194 / 1
A u mnie działa. Hmm. Kwestia kompatybilności pewnie z wersją Androida. Czy jet ktoś, kto zna się na programowaniu i chciałby sprawdzić jaka jest przyczyna problemów?
  • 9 / 15 / 0
To dziwne trochę, bo na emulatorze Androida 6.0 działa ok, ale jeszcze jedną rzecz zmieniłem, która może powodować, że na 6.0 się crashuje mimo, że na pozostałych wersjach nie.
[mention]STR88[/mention], zobacz czy ta jest już ok https://files.fm/u/d2baxpy2
  • 103 / 7 / 0
Linki wygasły, dałby ktoś nowy?
:pacman: :hel:
  • 9 / 15 / 0
  • 112 / 6 / 0
U mnie się wywala od razu po naciśnięciu 'przelicz' Android 9.0 jakby co
  • 47 / 3 / 0
Niedziała ;-;
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe

Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!

Stan Massachusetts chce zalegalizować psychodeliki. Co to oznacza?

Massachusetts dąży do legalizacji psychodelików w 2024 roku, co może uczynić go trzecim stanem USA, który wprowadzi takie prawo. Jakie zmiany czekają na pacjentów?

Pojawił się postulat wprowadzenia ceny minimalnej za alkohol. Rząd pracuje nad nowymi rozwiązaniami

Ostatnia afera z alkotubkami może mieć znacznie poważniejsze skutki niż wycofanie feralnego produktu ze sklepów. Okazuje się bowiem, że rząd rozważa wprowadzenie ceny minimalnej za alkohol. Taką informację przekazał na antenie Programu Pierwszego Polskiego Radia wiceminister zdrowia Wojciech Konieczny.