Flunitrazolam jest nasenną bestią, która zwala z nóg zanim się zorientujesz, dobrze że jest całkiem gorzki i da radę wyczuć jego smak z napoju. Chociaż smak nitrazolamu zdecydowanie bardziej by mu pasował. Efekt usypiający szybko znika przy częstym braniu.
Flubromazolam - dunno
I czy przypadkiem badania nad clonazolamem i flunitrazolamem nie zostały praktycznie od razu porzucone, kiedy naukowcy zdali sobie sprawę z jakim szatanem mają do czynienia?
fenazepam to juz Ubran Legend sam w sobie z tego co widzę.
15 sierpnia 2017nota600 pisze: Osoba bez tolerki ujebie się 100-150mcg. Przy dawce 0,8-1mg masz nogi z waty i odcięcie jak po neuroleptyku. Przejadłem tego sporo. Rok mam wykasowany z życia. Także polecam %-DTak, wciąż sprzedają i często używają jako zamiennika diazepamu (*), bodaj od Białorusi przez islamostany po sam Amur. Co do dawkowania, to w aptekach dostępne są 0,5mg i 1mg piguły, nie wiem skąd wytrzasnąłeś informację jakoby 0,1 zamiatało beztolerkowcem.
Miałem oryginalny czysty proch sciągany z *Rosji.
( *u nich to kiedyś był popularny lek, chyba nawet jeszcze gdzieś sprzedają)
(*) Seredenin SB, Voronina TA, Neznamov GG, Zherdev VP. Phenazepam. 25 Years in Medical Practice 2007,
Наука, Moscow - zacna radziecka bajeczka o ichszych doświadczeniach w praktyce odnośnie fenazepamu, niestety po rosyjsku.. A jako, że nie mam ani chęci ani ochoty ani znajomości języka ( %-D ), a szperać ponownie po publikacjach anglojęzycznych i translatorach mi się nie chce, przytoczę com wyczytał i spamiętał - więc nie brać tego za pewnik.
Działanie przeciwdrgawkowe
Praktycznie jak diazepam, w mniejszych dawkach (oczywiście stosując powszechnie przyjęty przelicznik "benzo Y = x benzo Z") działanie wykazuje silniejsze, w większych diazepam wychodzi na prowadzenie, ale ogólnie to groszowe różnice.
Działanie przeciwlękowe
Tutaj fenazepam gniecie prawie wszystkie benzyny, z maciupkim ale. Nie jest to w żaden sposób przyjemne (nieprzyjemne również nie) po prostu lęki znikają, koniec pieśni)
Działanie nasenne
Powszechnie znane
Działanie miorelaksacyjne
Zbliżone do diazepamu
Działani rekreacyjne
Absolutny brak, niektórzy donoszą o jakiejś tam mini euforii.
Okres półtrwania wynoszący ok. 60h to mit.
Zanim zakończę spam w obawie przed mandatem, cichutko przypomnę, że Flubromazepam to jego bliźniacza siostra z fluorem zamiast chloru.