24 lipca 2018Astros pisze:Dokładnie! A by zniszczyć resztę swojej psychiki polecam psychodeliki %-D Szczególnie w moim przypadku. Wtedy mam hiperrzeczywistość w momencie, w którym jestem na detoksie od wszystkich substancji, które ograniczają mi rzeczywistość. To jak gasić pożar benzynąDemis pisze:Ja to kurczę, lubię tą zamułę po benzo. Chyba, że to alpra, ale w sumie cała reszta jak mnie zamula to mi to pasuje.Wszystko, byle by nie rzeczywistość [emoji2]
Benzodiazepiny – wątek ogólny v.1
Take DXM and Be Happy
2021: rok ważnych zmian w międzynarodowej polityce narkotykowej
Grudzień 2021. Amerykanie i Polacy legalnie palą marihuanę. W Norwegii wymiar sprawiedliwości nie interesuje się już osobami uzależnionymi od narkotyków, bo trafiły one pod opiekę ochrony zdrowia. Z dekryminalizacji cieszą się też w stolicy Australii. Być może takie zmiany zajdą w różnych częściach świata przez kolejne dwanaście miesięcy. Kryka Polityczna i przegląd najważniejszych inicjatywy narkopolitycznych na rok 2021.Wojna o ośrodek dla osób uzależnionych na Pradze-Północ. Mieszkańcy podzieleni
Przy Szpitalu Praskim ma powstać Centrum Redukcji Szkód dla osób uzależnionych oraz schronisko dla bezdomnych. W ramach sprzeciwu powstała kontrowersyjna petycja, która podzieliła mieszkańców dzielnicy.Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
Dexx nie kasuj prostą jaj po prostu lubię tj dział i się udzielam inne działy są hujowe
Na czacie siedzi 1950 uczestników Wejdź na czata