SNRI: Wenlafaksyna (Effexor, Efectin, Faxigen) - Wątek ogólny
Moderator: Leki
"Gdyby ilość pieniędzy, jakie masz, zależała od tego, jak traktujesz innych ludzi, bylibyśmy milionerami."
Tupac Amaru Shakur :heart:
Ktoś wie czy spodziewać się dużych skutków ubocznych po 1,5miesiąca odstawienia 150mg cold turkey wenlafaksyny?
Dodam że kiedyś brałem ją pół roku dochodząc do dawki 225mg i odstawka była lekko mówiąc przejebana.
"Gdyby ilość pieniędzy, jakie masz, zależała od tego, jak traktujesz innych ludzi, bylibyśmy milionerami."
Jak ochronić amerykański pejotl?
Mały, bulwiasty kaktus ma kluczowe znaczenie dla ceremonii religijnych Kościoła Tubylczoamerykańskiego, jednak kłusownictwo i niezrównoważone praktyki zbiorów powodują, że na terenie Stanów Zjednoczonych istnieje ryzyko jego wyginięcia.Q&A na temat medycznej marihuany
...wedle portalu farmaceutów.... od lipca 2018 ćpun niepraktykujący :)
Tez jestem przed rzucaniem tego gowna i im dluzej to biore tym bardziej sie zastanawiam czy to ma sens?!
Zastanawiales sie nad obstawa z pregabaliny czy hydroksyzyny?
Dawaj znaka i powodzonka!
Biorę pregabalinę czy ona z diazepmamem w mixie mogła coś namieszać ? Wątpie ale zapytam...
Brain zapsy do tego się zaczęły lekkie i zawroty głowy, pięknie kurwa a przecież antydepresanty nie uzależniają , pierdolony mit :rolleyes:
Zamula mnie dawka 75+37.5, chce mi się non-stop spać a jedynym dobrym przerywnikiem jest kawa. Zmieni się to na 150? Jak tak to czy mogę już na nią wskoczyć? We wtorek i tak miałem to robić według zalecenia.
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata