SNRI: Wenlafaksyna (Effexor, Efectin, Faxigen) - Wątek ogólny
Moderator: Leki
"Gdyby ilość pieniędzy, jakie masz, zależała od tego, jak traktujesz innych ludzi, bylibyśmy milionerami."
Tupac Amaru Shakur :heart:
Ktoś wie czy spodziewać się dużych skutków ubocznych po 1,5miesiąca odstawienia 150mg cold turkey wenlafaksyny?
Dodam że kiedyś brałem ją pół roku dochodząc do dawki 225mg i odstawka była lekko mówiąc przejebana.
"Gdyby ilość pieniędzy, jakie masz, zależała od tego, jak traktujesz innych ludzi, bylibyśmy milionerami."
Substancje psychodeliczne, podobnie jak marihuana, mają potencjał medyczny
Polskie Towarzystwo Psychodeliczne powstało niecały miesiąc temu. Skupia terapeutów, lekarzy i psychologów zainteresowanych potencjałem medycznym psychodelików. Jan Smoleński rozmawia o ambitnych celach towarzystwa z jego współzałożycielką, Agnieszką Sieniawską.Niedoszły samobójca pokazał, jak zmieniły go narkotyki. Zestawił dwa zdjęcia
Do grupy szczególnie narażonej na stres należą żołnierze, którzy często nie radzą sobie z wojennymi traumami. Wie o tym pewien amerykański żołnierz, który sam zmagał się z podobnymi problemami, a teraz sam doradza innym.... od lipca 2018 ćpun niepraktykujący :)
Tez jestem przed rzucaniem tego gowna i im dluzej to biore tym bardziej sie zastanawiam czy to ma sens?!
Zastanawiales sie nad obstawa z pregabaliny czy hydroksyzyny?
Dawaj znaka i powodzonka!
Biorę pregabalinę czy ona z diazepmamem w mixie mogła coś namieszać ? Wątpie ale zapytam...
Brain zapsy do tego się zaczęły lekkie i zawroty głowy, pięknie kurwa a przecież antydepresanty nie uzależniają , pierdolony mit :rolleyes:
Zamula mnie dawka 75+37.5, chce mi się non-stop spać a jedynym dobrym przerywnikiem jest kawa. Zmieni się to na 150? Jak tak to czy mogę już na nią wskoczyć? We wtorek i tak miałem to robić według zalecenia.
Na czacie siedzi 178 uczestników Wejdź na czata