dzięki @haze_warrior za odpowiedź.
niestety dopiero teraz ją czytam
Zrobiłem jak zamierzałem, do 2mg
klona, którego w ogóle nie czułem, dorzuciłem 0,5mg
alpry (pomyślałem, więcej później dorzucę, 0.5mg solo to ledwo czułem w sytuacjacjach stresowych, dopiero 1.5-2mg mnie robiło miło... ale to już minął ponad rok zanim ostatni raz zarzucałem alpre rekreacyjnie.
Niestety
dorzucenie tych 0.5mg alpry do klona, którego w ogóle nie czułem totalnie mnie zmiotło, już widzę, że odpierdoliłem parę rzeczy, których nie pamiętam, a potem poszedłem do łóżka (właśnie się obudziłem ) i totalnie nic nie pamiętam.
W każdym razie nie polecam mixować nieznanego nam benzo za pierwszym razem.
i tak się cieszę, że zaniechałem swojego pomysłu, żeby pójść na miasto i się napić zamiast tej
alpry:D nie wiem tylko czy zaniecham pomysłu, żeby teraz jak się wyspałem wrzucić kolejne 2mg
klona, trochę mi smutnawo, że całe klonowanie znikło z mojej pamięci (po wrzuceniu tej nieszczęsnej połówki
alpry)
edit: pomysłu z dorzucemiem po pobudce nie zaniechałem
Swoją drogą tabletki powinny mieć jakiś wyraźny smak, żeby człowiek wyraźnie pamiętał, że brał. Nie wiem, cytrusowe, czereśniowe, nie mówię, że to mają być jakieś delicje
A nie chcę dorzucać znowu, jak nie wiem ile tak naprawdę 5-(2-chlorofenylo)-7-nitro-1,3-dihydro-1,4-benzodiazepin-2-onu płynie w mojej krwi
scalono - Jamedris
No i skończyło sie po apstymencji (powiedzmy) na prawie zerowej tolerce, na:
2mg
klona + 0,5mg
alpry wczoraj
Plus 5mg
klona dzisiaj z kawka.
Mam nadzieję, że jeszcze w niedzielę nie będę pod wpływem w/w srodkow, w niedziele byloby milo być w 100% ogarniety.
Ofc. Nikogo,nie zachęcam do nasladowania, szczegolniw ludzi z podobna tolerka, Ja po prostu caly czas mam nadzieję na porządną chill w konuc bez urwanefo filmu.., a mam spore doświadczenie sprzed lat z benzo (pomijając
klona)
Edit. Proszę o załączenie z poprzednim postem, nie moge edytowac