DXM - Wątek ogólny
Moderator: Dysocjanty
A tak ogólnie byłem dziś w aptece i poprosilem o tussidex, z racji że nie było to wziąlem dexa caps i nowe opakowanie jest. Takie większe. Na początku myślałem że zmienili skład i jest mniej DXM w tabletce czy coś ale wszystko jest okej.
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
Wziąłem wczoraj 140 mg i po godzinie 240 mg. Nie do opisania.
What's new in Baltimore?
"And this desert turns to an ocean over me"
Jak ochronić amerykański pejotl?
Mały, bulwiasty kaktus ma kluczowe znaczenie dla ceremonii religijnych Kościoła Tubylczoamerykańskiego, jednak kłusownictwo i niezrównoważone praktyki zbiorów powodują, że na terenie Stanów Zjednoczonych istnieje ryzyko jego wyginięcia.Unia Europejska obraduje nad uchwaleniem ustawy, która zapewni powszechny dostęp do medycznej mj
Medyczna marihuana zaczyna być brana na poważnie na szczeblu europejskim.Dopiero się zacznie Twoja przygoda z deksem jak Ci się spodoba... Ahh aż przypomniały mi się swoje początki XDWątpię, robię to raczej z ciekawości i chęci poznania tego, co dla mnie nieznane. Do tej pory raczej tylko jarałem i szurałem w klamę futro, miałem długą abstynencję i niedawno wpadł ziomek ze szmatą. Przypomniałem sobie jak to jest być na haju, więc skierowałem wzrok w stronę czegoś, co mam po drugiej stronie ulicy, wydawane w komplecie z paragonem. No i tak padło na aco. Poszukuję czegoś rekreacyjnego, więc 1/2 plateu jest dla mnie najbardziej pożądane. Na samopoznanie nie mam większej ochoty, dusza zgniła jak pięty szatana po latach niestosowania pumeksu.
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
What's new in Baltimore?
---> 300 mg coming soon; 120 mg już mam w sobie.
What's new in Baltimore?
...
Nic, zero, null efektu. Zjadłem normalny obiad godzinę wcześniej, wrzuciłem 7 tabsów popitych wodą, 7 minut z zegarkiem na ręku i kolejne tabsy. Czekałem na jakiekolwiek zaburzenia postrzegania świata, ale nic nie nadeszło. Trochę się zraziłem co do aco dzięki temu, na tyle, że dzisiaj nawet nie mam ochoty ruszać dupska do apteki po następną paczkę celem testów.
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata