[ Grafika zewnętrzna - wgrywaj jako załącznik aby była widoczna bezpośrednio ]
Obrazy przedstawiające wasze tripy
Moderatorzy: Magiczny Ogród, Psychodeliki
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
לאכול חומצה!
2021: rok ważnych zmian w międzynarodowej polityce narkotykowej
Grudzień 2021. Amerykanie i Polacy legalnie palą marihuanę. W Norwegii wymiar sprawiedliwości nie interesuje się już osobami uzależnionymi od narkotyków, bo trafiły one pod opiekę ochrony zdrowia. Z dekryminalizacji cieszą się też w stolicy Australii. Być może takie zmiany zajdą w różnych częściach świata przez kolejne dwanaście miesięcy. Kryka Polityczna i przegląd najważniejszych inicjatywy narkopolitycznych na rok 2021.Policjanci ujawnili narkotyki w beczkach zakopanych w ziemi
Policjanci z Wydziału dw. z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu przy współpracy funkcjonariuszy z Kłodzka i Bystrzycy Kłodzkiej, mając informacje własne, udali się w tamtejszy rejon, gdzie w odludnym miejscu ujawnili zakopane beczki m.in. z amfetaminą i kokainą.Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Jeśli potrzebujesz pomocy psychiatrycznej (nie wypisuję recept, nie jestem lekarzem) czy masz zbyt intymny problem by poruszyć go na forum
Oferuję prv:
porady psychiatryczne dot. sposobu leczenia i prowadzenie.
Żaden mail nie pozostaje bez odp.
https://imgur.com/a/4dbbqqq
Tutaj moja finalna faza tripu na DMT narysowana tuż po, nie mogłem niestety pokolorować, ponieważ nie posiadam kredki w kolorze "wszystkie"
https://imgur.com/43dfTdv
A tu rysunek robiony na kwasowym peaku. Nie miałem pojęcia co robię, po prostu wodziłem długopisem po kartce jakkolwiek kazał Pan Fraktal
Na czacie siedzi 1962 uczestników Wejdź na czata