Bieluń dziędzierzawa (Datura Stramonium) - Wątek Ogólny
Moderatorzy: Wszyscy moderatorzy, Magiczny Ogród
Są jakieś badania na i co dokładnie szkodzi?:) Czytałem coś o zmniejszeniu wydzielania gruczołów. Związane to z Muskarynowymi, czy jak?:) Oddychanie może być przez te kanały K,hmm. Raczej jak powolutku dawkujesz, to fajnie spróbować legendy.
Raczej bałbym się przykurwić dużo, lekka faza dużo uboków dawała w postaci chodzenia, chęci picia, a po schodach to jak na linie nad przepaścią.
Jakimś cudem dojechałem rowerem do domu, ale jak zszedłem, to gleba, a następnie 10 minut wnoszenia roweru na piętro 3. Drogi nie pamiętam. Tel dostałem właśnie, czy żyje i rzeczy zostawiłem. Dalej na tyle odklejony, że siły brak. Ciekawe,czy to sny, czy półsen.
ps. Czytałem sporo o tym i wiem jak działa i ewentualne szkody, ale chce spróbować ;P
Uwaga! Użytkownik Nyashi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Narkotyki w przedwojennej Warszawie. Ile kosztowały i kto je zażywał?
Działkę kokainy można było dużo kupić taniej niż butelkę wódki. I kupowano. Ćpali przestępcy, ale też lekarze i urzędnicy państwowi. „Kokainistki rekrutują się przeważnie z najgorszych szumowin, morfinistki już z nieco lepszych sfer” – mówił szczerze przedwojenny diler. I nie krył nawet, ilu w Warszawie jest narkomanów.Wciąganie kokainy przyśpiesza zmiany klimatyczne?
Nie dość, że kokaina jest jednym z najdroższych narkotyków i ma negatywny wpływ na organizmy jej fanów, okazuje się też, że jej popularność przyczynia się do niszczenia naszej planety.Na poczatek nie bral bym wiecej jak 15-20 sztuk dla testu. Co do lisci to nie wiem.
Uwaga! Użytkownik Nyashi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Dżisys Chrust +1026 postów
na H od 28.09.2007
Akodeen -> raven gray -> Zgienty
[ Grafika zewnętrzna - wgrywaj jako załącznik aby była widoczna bezpośrednio ]
Ale powrócę do pytania - czy próbował ktoś palić kwiaty dzikiego bielunia? I czy benzosy pomogą zbić fazę?
28 sierpnia 2018global108 pisze: Czy próbował ktoś palić kwiaty dzikiego bielunia? Koło mego domu (i pracy) rośnie go mnóstwo. Dodam, że 20 parę lat temu miałem srogą jazdę po wypiciu 2 szklanek wywaru z kilkunastu liści. Najpierw rozkręcił mi się na maksa splot słoneczny i pierwsza moja reakcja była "NIE CHCĘ TAK!". Dalej nieświadomka z przebłyskami świadomości, szpital, płukanie żołądka i siła taka, że trzech rosłych pielęgniarzy nie mogło mnie utrzymać. Ostatecznie wylądowałem w kaftanie. Ale następnego dnia czułem się zajebiście.nie wiem jak z kwiatami, ale ziele nie działa palone, sądzę, że kwiaty też. bieluń był kiedyś głównym składnikiem mieszanki do palenia dla astmatyków astmosan, co w zasadzie wyklucz działanie ta drogą
Ale powrócę do pytania - czy próbował ktoś palić kwiaty dzikiego bielunia? I czy benzosy pomogą zbić fazę?
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Na czacie siedzi 140 uczestników Wejdź na czata