L-Tyrozyna
Moderator: Wszyscy moderatorzy
sypiesz do miseczki i zalewasz mlekiem?
trochę trudno nazwać taką dawkę "na czczo", bo to posiłek sam w sobie.
(najlepiej jeść z vit B6 - nie jakąkolwiek B).
Król Jest Tylko Jeden
Indyjskie Polowanie Na Charas
Do produkcji haszyszu można używać wielu metod, ale charakterystyką tego pochodzącego z Malany było to, że wycierało się go z rośliny wyłącznie rękami, bez użycia żadnych rozpuszczalników, ani zaawansowanych technologicznie rozwiązań. Taki haszysz określa się właśnie jako charas. Ze względu na prostotę tej metody, charas zyskał w Indiach, Pakistanie i okolicznych regionach wielką popularność.Ta miss nie pragnie tylko pokoju na świecie. Chce walczyć o legalizację marihuany
Wybory najpiękniejszych kobiet świata wzbudzają wiele emocji i szumu medialnego. Najgłośniej jest o Miss Kanady, która będzie promować marihuanę.10 sierpnia 2017CarrieWhite pisze: Ops. Wzięłam 4 g na czczo z Wit. C i B, popiłam kawą i byłam senna. Tylko dawka 15 g na mnie trochę zadziałała. Czy oni to mieszają z mąką? Dodam tyrozyna z ostrovitu smak pomarańczowy.Chcesz rozwalić tarczyce?
Senność to kilka opcji- rozwalona tarczyca, problemy hormonalne, problem z katecholaminami, brak witamin i komponentów.itd
A popijanie kawa to głupota i wcale nie dziwi mnie ze pojawiła się senność.
Edit.
A jak działa N-Acetylo-L-Tyrozyna, dla przyswajalności też niezbędna jest do niej witamina B6?
Tyrozyna jak i kakao, ashwagandha, żeń-szeń, rożenieć górski to część mojej stałej suplementacji. Pomagają w przerwach od Medikinetu, bez tego bym kimał całe dnie.
Tyrkę również. Nie mixowałem.
'CARBON BASED LIFEFORMS'
Uwaga! Użytkownik blackgoku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
i czy alkochol lepiej nie sporzywac w tym czasie
prawdopodobnie wiecej z tego robilem tyraminy, stad wlasciwie same uboki. moze ma sens zalecane 1-2x 0,5g, tymbardziej ze jem bardzo duzo miesa. prawde mowiac czuje sie zniechecony do tyrozyny, mimo ze to "tylko" aminokwas i to podstawowy.
Na czacie siedzi 125 uczestników Wejdź na czata