Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 420 / 43 / 0
Dostałem mokry, żółty sort śmierdzący rozpuchem. Maczana 1:60 zapalona bez tolerki była mocna, nie powiem. Mimo wszystko profil działania chujowy. 20-25 minut peaku a potem kurewsko wielka chęć dopalania. Po trzech buchach wyjebałem i sampel i maczanę do kibla. Jeszcze do tego wszystkiego rozbolała mnie głowa.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
16 lutego 2016Dah pisze:
Da się tym normalnie "zjarać" jak zrobię maczane 1:80 ? Jak wygląda faza? Ile trzyma ? Substancja raczej pójdzie do miksów dlatego chciałbym poznać jej profil czy nada się w ilości 0,2g do 0,4g czikity i takiej samej ilości nm-a (mowa o gotowej maczanie. Czy to już inna liga nie nadająca się dla niedzielnych ale wszystko to chyba kwestia dawki ? :D
mdmb-4en-pinaca jest gdzieś 40x mocniejszy od thc wiec uznaje ze ten pewnie gdzieś kolo 50x thc, czyli maczan pownien być gdzieś 1:200 na odpowiednik normalnego bucha
  • 13 / / 0
Jest kosior zrobione 1;50 na malej tolerce i buszek ladnie wchodzi na glowe , polecam
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Biden ustanowił rekord ułaskawień. Skrócił wyroki 2,5 tys. osobom skazanym za narkotyki

Prezydent USA Joe Biden ogłosił w piątek skrócenie wyroków niemal 2,5 tys. osobom skazanym za przestępstwa narkotykowe, którzy odbywają "nieproporcjonalnie długie kary". Prezydent pobił w ten sposób rekord pod względem wydanych aktów łaski.

Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu

Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.

CBŚP i NCA w walce z syntetycznymi opioidami – współpraca w ramach EMPACT

W Birmingham odbyło się kluczowe spotkanie platformy EMPACT NPS/Narkotyki Syntetyczne, które zgromadziło przedstawicieli CBŚP, brytyjskiej NCA i innych kluczowych partnerów. W jego trakcie omówiono strategie zwalczania zagrożeń związanych z syntetycznymi opioidami, a współpraca przyniosła wymierne rezultaty.