MAF metoxy acetyl fentanyl
Moderator: Opioidy
Wychodzi ok. 1,67mg/ml.
Bylam bardzo ostrożna, jest całkiem ok. Ma stopniowe wejście, nie każdemu może się to podobać. Tak sobie można siedzieć i palić, ale da się też dobrze wygrzać.
Nie wiem jeszcze co i jak zrobię z pozostałymi ok. 75mg :-D
Ketamina może zmniejszyć chęć sięgnięcia po alkohol
Pojedyncza dawka ketaminy może pomóc osobom nadużywającym alkohol w zmniejszeniu jego spożycia – wynika z nowych badań.11-latek nie żyje, 13-latka trafiła do szpitala. "Wdychali dezodorant"
Tragedia w Jeleniej Górze (Dolnośląskie). 11-letni chłopiec nie żyje, a jego 13-letnia kuzynka trafiła do szpitala. Z ustaleń policji i prokuratury wynika, że dzieci wdychały kupiony wcześniej dezodorant.Powodzenia
Nie jestem lekomanem. Walczę z bólem. Choć, kto wie? Może się mylę, bo jestem zbyt naćpany?
a ile razy można pierdyknąć dorzutek żeby było dobrze?
Wszystkie te stężenia są (moim zdaniem!) dosyć bezpieczne. Skręt zaczął się po wyzerowaniu wyżej wymienionych, ale nie robiłam przerw dłuższych niż na spanie i uczelkę. Jest okrutny, przyznam szczerze, że nie przetrwałam.
Odradzam vapo z żarówy, takie maleństwa, trzy odrobinki, dosłownie wielkości ziarenka maku powodują baaaardzo mocne ugrzanie. Łatwo przegiąć.
Zrobiłam sobie ała. I będę cierpiała.
Na czacie siedzi 177 uczestników Wejdź na czata