4-HO-MET; Metocyna
Moderator: Psychodeliki
Nigdy nie stosowałem żadnej substancji tą drogą podania.. zdrowy rozsądek mi podpowiada, żeby tego nie robić, ale jestem ciekawy jak to wygląda
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
Stosunek UE oraz niektórych państw UE do marihuany
Regulacje prawne w wybranych krajach członkowskich.Marihuana i grzybki halucynogenne w ukrytych pokojach. Plantacja w centrum Łodzi
Policjanci zlikwidowali uprawę konopi indyjskich. Rośliny ukryte były w dwóch specjalnie zaadaptowanych pomieszczeniach, które znajdowały się w kamienicy mieszczącej się w centrum Łodzi.Czy twój homet po takim czasie jest zdegradowany? Nie mam pojęcia, ale ja bym raczej tego nie żarł, choćby dlatego, że na rynku jest dużo ciekawych lizergamidów i nie warto ryzykować.
Sam mam trzyletnie kartony na jakiejś fenylce i jakoś mam ciągle opory przed wrzuceniem tego na ząb.
20 listopada 2017h4sher pisze: Były wielokrotnie posty, że zdegradowane tryptaminy powodują duży bodyload i ciężkie badtripowe fazy.A to nie chodziło o sytuację, w której zamieniały się wizualnie w takiego czarnego gluta? Pamiętam, że parę lat temu był taki problem z niektórymi sortami. A ten o którym mowa wygląda zupełnie normalnie.
20 listopada 2017OdwiertKorzenny pisze: Ja bym spróbował małą dawke, ale pod warunkiem JEŚLI NIE JEST TRUJĄCETego właśnie chciałbym się dowiedzieć przed spróbowaniem ;)
mój drugi trip na tym środku.
Ciężko opisać słowami, co czułem na tripie.. takie to było piękne.
Ale opisze bodyload.
Ciężki, okrutny bodyload, ciężkość na ciele, wazo.
Szum w uszach, ucisk na całym ciele, ciężki oddech, strach.
Grobowe zimno, drgawki.
Jedno uderzenie serca, powolne, dłuuugie, ciche.. jakby miało być tym ostatnim.
Słyszałem i czułem krew jak płynie po ciele, myślałem, że umieram.
Czy było warto ?
TAK
Bardzo silne narzędzie, potężny środek,
odwagi.
z tego co pamiętam leki na nadciśnienie pomagały chyba?? (coś typu: amlozek, porpril itp.)
Na czacie siedzi 146 uczestników Wejdź na czata