NieLubieZielska pisze:A jak z pamięcią to jest według mnie najważniejsze to, że jest się chorym na nery jest akceptowalne ale zostanie mniej sprawnym intelektualnie już nie bardzo.nie zauwazylem zadnych zmian procz tego hppd, predzej sobie mózg rozjebiesz palac maczany lub zwykla trawe niz biorac nbomy ale jestem teoretykiem bo musiałbym brać pewnie przez rok co tydzien/dwa zeby sie przekonac czy zaszlyby jakies zmiany w mózgu ale nie będę sprawdzał
Długotrwałe użytkowanie nbome'ów
Moderator: Psychodeliki
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
Co ciekawe AL-LADa brałem więcej razy i nigdy nie miałem żadnych skutków ubocznych występujących po dłuzszym czasie od brania.
Mój email to iwantmorethanideserve@tuta.io
Piszcie o co chcecie. Lubię rozmowy i człowieka. Ludzi trochę mniej.
Substancje psychodeliczne, podobnie jak marihuana, mają potencjał medyczny
Polskie Towarzystwo Psychodeliczne powstało niecały miesiąc temu. Skupia terapeutów, lekarzy i psychologów zainteresowanych potencjałem medycznym psychodelików. Jan Smoleński rozmawia o ambitnych celach towarzystwa z jego współzałożycielką, Agnieszką Sieniawską.Nowa Zelandia. Oregano zamiast marihuany. W parlamencie zawrzało
Paula Bennett z prawicowej partii chciała w niekonwencjonalny sposób zwrócić uwagę na problem legalizacji marihuany w Nowej Zelandii. Do parlamentu przyniosła torebkę z zielonym suszem.18 marca 2017Radioaktywny Pakt pisze:Istotne jest to, że podczas działania NBOMe mocno podbijały ego, tak więc rodziły się z tego chujowe idee18 marca 2017ddifs5e pisze: głupie ideeTak z ciekawości, czy mógłbyś je przytoczyć?
U mnie dragonfly powodował gówniane idee i też ego było po nim napuszone.
Dopiero łysiczkami się po 'tym' naprawiłem.
5-HO-La La LaND
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
Na czacie siedzi 151 uczestników Wejdź na czata