Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
@misspill pozdrawiam serdecznie
Wystarczy troche się rozejrzeć po forum
W dziale "amfetamina-zmniejszanie zjazdu" na ostatniej stronie jest kilka postów na ten temat
Inaczej rzecz ma się w przypadku neuroleptyków aktywizujących, jak amisulpryd, arypiprazol, flupentiksol, w odpowiednio dobranych dawkach powodują one pobudzenie wyżej wymienionych receptorów a co za tym idzie, przedłużają one fazę i minimalizują zejście.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
26 stycznia 2017Pawel_31 pisze: To jeśli nie benzo to co ?
W i nnym temacie pisalem - po solidnej zabawie zjazd trwa ok 12 godzin.
A to wszystko nie jest spowodowane czyms wielkim - poprostu hipoglikemia.
Jak ktos mi powie czemu na niedocukrzenie stosuje benzo czy neuroleptyki ma ode mnie order usmiechu.
drzenie-rak-tachykardia-omamy-po-stimac ... 52719.html
Sonny do tego zmniuerzam - od poczatku pisalem po co komu na zjazd leki.
Mi chodzi o walke z nieprzyjemnym samopoczuciem.
Znam dawkowanie iczas dzialania stimow.
Wiem ze po hexenie pojde spac po paru gidzinach, chodzi o to zeby rano wstac wypoczetym.
kreatyna + glutamina (nawet ok 30-40gr - bezpieczna ilosc klinicznie testowano nawet 60gr) + glukoza/miod plus jakies zodlo aminokwasow.
Rano to samo.
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Co ćpają polskie nastolatki. "Te rzeczy są na wyciągnięcie ręki, prawie leżą na ulicy"
Japonia wprowadza zmiany w polityce dotyczącej konopi indyjskich
Japonia, znana z konserwatywnego podejścia do substancji kontrolowanych, wprowadza istotne zmiany w swojej polityce dotyczącej konopi indyjskich. Nowe regulacje wprowadzają zaostrzenie przepisów dotyczących rekreacyjnego używania marihuany, jednocześnie otwierając drogę do legalizacji produktów medycznych pochodzących z tej rośliny. Takie podejście odzwierciedla starania Japonii o zrównoważenie ochrony społeczeństwa przed nadużywaniem substancji z postępami w leczeniu medycznym.
Przy autostradzie A4 rosły sobie konopie indyjskie
W rejonie autostrady A4 rosły sobie konopie indyjskie. Policjanci z Bochni znaleźli najpierw ścięty krzak, a potem kilka miejsc uprawy.
Mike Tyson dzieli się nietypowymi metodami treningowymi, obejmującymi środki psychodeliczne
Świat boksu jest gotowy na jedną z najbardziej niespodziewanych i kontrowersyjnych stroll roku. Mike Tysonlegenda wagi ciężkiej, stanie naprzeciwko Jake Paul w walce, która wzbudziła zarówno oczekiwania, jak i kontrowersje.